„Anonymous“: lapkričio 5 dieną „Facebook“ laukia mirtis (Video)  (40)

Internetiniame „Youtube“ portale jau kelios savaitės kabo grėsminga programišių „Anonymous“ žinutė, kuri turėtų priversti sunerimti daugelį „Facebook“ vartotojų ir socialinio tinklo kūrėjų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdo įraše pakeistu balsu vyrukas ragina jungtis prie informacijos privatumo apsaugos iniciatyvos ir sunaikinti socialinį tinklalapį „Facebook“. „Anonymous“ žinutėje tikinama, kad „Facebook“ pardavinėja informacija saugos įmonėms ir leidžia prie duomenų prisijungti valdžios institucijoms.

„Viskas, ką darai „Facebook“, lieka „Facebook“. Nesvarbu, kokios jūsų privatumo funkcijos nustatytos ar net ištrynus savo profilį visa informacija lieka „Facebook“ ir bet kada gali būti atstatyta“, – kalbama įraše.

Programišiai įspėja, kad net saugumo funkcijos, kurios suteikiamos vartotojams, yra tik iliuzija. „Facebook“ apie jus žino daugiau nei jūsų šeima“, – tikina „Anonymous“.

„Vieną dieną jūs atsigręšite atgal ir suprasite, kad tai, ką mes padarėme, yra teisinga“, – tikina „Facebook“ mirtį planuojantys kompiuterių specialistai.

Tiesa, lieka neaišku, ar šis grasinimas yra iš tiesų rimtas, ar tiesiog pokštas – turbūt atsakymas paaiškės ne anksčiau kaip lapkričio 5 d.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Diena.lt
Diena.lt
Autoriai: Birutė Masaitytė
(5)
(4)
(0)

Komentarai (40)

Susijusios žymos: