Asmeninis treneris išmaniajame telefone  (4)

Neabejojame, kad yra žmonių, kuriems sportas – grynas malonumas, ir nepabėgioję ryte kroso per dieną jie jaučiasi lyg nesiprausę. Tačiau daugeliui likusiųjų – ką jau čia slėpti – sportas, išskyrus smigio mėtymą alubaryje ir žongliravimą šašlyko iešmais pievelėje – vis vien yra šiokia tokia prievolė. Tad kaip būtų galima sportą paversti daug įdomesniu užsiėmimu?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtų keista, jei esate laimingas išmaniojo telefono savininkas, bet iki šiol nesinaudojate jo pagalba tokioje srityje, kaip sportas. Tikime, kad turite pakankamai priežasčių nemėgti trenerio, dirbančio jūsų namo rūsyje įsikūrusiame sporto klube. Kur kas malonesnė ir linksmesnė išeitis – įkurdinti savo asmeninį trenerį telefone. Nelįs į akis, kai to nenorite, kalbės taisyklinga anglų kalba ir netrenks svogūnais per du metrus!

„Apple Store“ ir „Android Market“ rasite dešimtis programėlių sportiškai dvasiai įkvėpti, palaikyti ir puoselėti. Ką ten dešimtis – šimtus programų, kurios padės mesti svorį ir sekti jo pokyčius, greičiau deginti kalorijas, susidaryti bėgiojimo maršrutus, veiksmingai treniruoti pilvo preso raumenyną ir galybę kitų naudingų dalykų. Ir, be jokios abejonės, skaičiuoti kalorijas, įvertinti restoranų meniu (deja, ne Lietuvoje) ir susidaryti individualią dietą, nes juk sveika mityba – neatskiriama sportiško žmogaus gyvensenos dalis.

Neabejojame, kad tarp egzistuojančių programėlių nesunkiai pasirinksite specialiai tai, ko reikia pagal jūsų asmeninius poreikius: jei pageidaujate dietą ir mankštą derinančios programos – prašom. Labiau domina joga – irgi ne bėda. Laikotės Atkinsono dietos – skaičiuokite suvartotus angliavandenius nesukdami galvos. Norite sekti savo idealų svorį – viską rasite „App Store“.

Telefonų su „Android“ turėtojams irgi neverta nusiminti. Programėlių parduotuvėje – pilnos lentynos specializuotų produktų dideliam ir mažam, storam, plonam, vyrui ir moteriai. Išbandykite specialią programą, jei norite padailinti užpakalinės kūno dalies formas, atsisiųskite pagalbininką riebalų deginimo treniruotėms, o moterys gali naudotis menstruacijų, ovuliacijos ir vaisingų dienų kalendoriaus paslaugomis.

Žodžiu, sporto ir sveikatingumo srityse kiekvienas ras ką pasirinkti pagal skonį ir poreikius. Įdomu, kad sporto sričiai priskiriamos ir sėkmingesniam seksualiniam gyvenimui skirtos programos, o taip pat padedančios atsipalaiduoti ir net aiškinančios sapnus! Parašykite, gal jau esate išbandę ką nors panašaus ir mielai rekomenduotumėte kitiems?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (4)