„Samsung“ Olandijoje pareikalavo uždrausti „iPhone“ ir „iPad“ su 3G palaikymu  (13)

Kompanija „Samsung“ ketina tapti agresyvesne patentų kovoje su amerikiečių „Apple“. Anksčiau ji kreipėsi į Paryžiaus (Prancūzija) teismą, prašydama uždrausti prekybą „iPad“ ir „iPhone“ su 3G palaikymu, kadangi šie produktai pažeidžia korėjiečių kompanijos intelektinę nuosavybę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar analogiškas ieškinys paduotas ir Olandijoje: prašoma uždrausti prekiauti visais „Apple“ produktais, palaikančiais 3G, įskaitant „iPhone 3GS“, „iPhone 4“, taip pat „iPad“ planšetinius kompiuterius.

Iš esmės, reikalaujama uždrausti importą, visus pardavimų būdus, tiek pačios kompanijos „Apple“ vykdomus tiesiogiai, tiek ir penkių jos dukterinių įmonių, taip pat iš prekybos pašalinti visus patentus pažeidžiančius įrenginius, kurie yra mažmeninėje prekyboje, įskaitant ir „Media Mark“ prekybos tinkle.

Patentai, kuriuos neva pažeidžia Apple savo produktuose, užregistruoti ir kitose šalyse: JAV, D. Britanijoje, Vokietijoje, P. Korėjoje, tad akivaizdu, kad „Samsung“ artimiausioje ateityje imsis priemonių ir šiose šalyse.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (13)