„Windows Phone Mango“: pirmiausia – žmonės (Video)  (23)

„Microsoft“ nusprendė šalia „Windows Phone 7.5 Mango“ „užtvirtinti“ naują šūkį „Pirmiausia – žmonės“ („Put people first“). Būtent su juo kompanija pradeda vykdyti naują reklaminę strategiją, kuri iš esmės skirta pasauliniam „Mango“ debiutui pažymėti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kampanijos metu „Microsoft“ planuoja ne tik pristatyti eilę naujų išmaniųjų telefonų su atnaujinta „Windows Phone 7“ versija, bet ir išreklamuoti pagrindinius pokyčius, kurie pasirodė naujoje operacinėje sistemoje. Pagrindinis „Mango“ „kabliukas“ – tai socialinės funkcijos, kuriomis žmonėms daug lengviau bendrauti su tais, kurie jiems brangiausi.

Kampanijos metu bus naudojamas šūkis „Designed to get you in and out and back to life“, kurį gana sunku išversti tiksliai, tačiau trumpai perfrazavus tai reiškia „telefonas visiems gyvenimo atvejams“, arba „telefonas dirba jums, o ne atvirkščiai“. Šis šūkis naudojamas reklaminiuose vaizdo klipuose, pavadintuose „Really?“. Ir iš tikrųjų, „Microsoft“ iš pat pradžių naują išmaniųjų telefonų liniją su operacine sistema „Windows Phone 7“ pozicionavo kaip „išgelbėjimą nuo esamų telefonų“. Žinoma, tiesiogiai tai interpretuoti galėsime tik tada, kai patys išbandysime siūlomas naujoves.

Pirmoji atnaujintų išmaniųjų telefonų banga turėtų prasidėti jau rugsėjo 27 d., o visas atnaujinimo procesas užtruks maždaug keletą savaičių. Trumpą reklaminį siužetą, pristatantį naujosios sistemos galimybes, galite pamatyti tolesniame video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (23)

Susijusios žymos: