Pasirodė pirmasis atnaujinimas Windows Phone 7 OS (Video)  (6)

Trečiadienį programinės įrangos gamintojas „Microsoft“ išleido pirmąjį išmaniesiems telefonams skirtos „Windows Phone 7“ operacinės sistemos atnaujinimą, žinomą „NoDo“ kodiniu pavadinimu. Besidomintys šios platformos naujienomis, tikriausiai jau žino, kaip ilgai vartotojai jo laukė. Nežinantiems tikriausiai kyla klausimas – kodėl šis atnaujinimas buvo taip ilgai ir taip labai lauktas?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ogi dėl to, kad įdiegus jį „Windows Phone 7“ savininkai pagaliau galės naudotis, atrodytų būtinomis kiekvienam išmaniajam telefonui, „Copy and Paste“ funkcijomis. Tačiau tai dar ne viskas, kadangi po atnaujinimo šiai OS skirtos programos ir žaidimai turėtų veikti stabiliau ir daug greičiau. „Microsoft“ teigia, kad įdiegus atnaujinimą taip pat bus pagerintas prisijungimas prie WiFi bevielio interneto. Be to, bus patobulinta „Outlook“ elektroninio pašto ir „Facebook“ sąskaitos sinchronizacija.

Kaip vartotojo sąsajoje veiks ilgai lauktosios „Copy and Paste“ funkcijos galėsite pamatyti iš karto po tekstu pridėtame vaizdo įraše. „Microsoft“ pridūrė, jog atsižvelgiant į vartotojų laiko sąnaudas naršant po jų internetinę parduotuvę, jie patobulino ir programinės įrangos parduotuvės „Marketplace“ paieškos sistemos parametrus. Kompanijos teigimu, nuėjus į virtualią parduotuvę bus galima pasirinkti, kad joje būtų rodomi tik žaidimai arba tik programinė įranga. Įspūdingas patobulinimas, ar ne?

Internete jau ėmė sklisti kalbos ir apie sekančius operacinės sistemos patobulinimus. Kaip teigiama gandų interneto svetainėje WinRumors.com, „Microsoft“ programuotojai jau darbuojasi ties kitu labai reikšmingu atnaujinimu. Teigiama, jog jis turėtų vadintis „Mango“ ir netgi pakeisti operacinės sistemos versijos skaičių į 7.5. Manoma, jog atnaujinimas pridėti daugiaprograminį apdorojimą (angl. „multitasking“), „Internet Explorer 9“ interneto naršyklę, „SkyDrive“ paslaugos integraciją (paslauga, grįsta debesų kompiuterijos technologija ir leidžianti internete talpinti iki 25 GB duomenų) ir „Twitter“ socialinio tinklo hubą (angl. „Hub“).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MobiNews.lt
MobiNews.lt
Autoriai: Saulius Babinskas
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: