Styvo Džobso biografija bus išleista ir lietuviškai  (12)

Šią savaitę prekyboje pasirodžiusi vienintelė oficiali kompanijos „Apple“ įkūrėjo Styvo Džobso (Steve Jobs) biografija bus išleista ir lietuviškai, tačiau lietuviška versija parduotuvėse pasirodys tik kitais metais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis daugiau nei 40 interviu su Styvu Džobsu, padarytų per pastaruosius dvejus metus, jo asmeninis biografas Walteris Isaacsonas parašė pirmąją ir vienintelę oficialią žymiojo verslininko ir naujųjų technologijų inovatoriaus biografiją.

Knygoje pateikiami interviu ne tik su pačiu S. Džobsu, bet ir daugiau nei 100 jo artimųjų, draugų, kolegų, konkurentų ir priešininkų. Kovą su retos formos vėžiu šį mėnesį pralaimėjęs „Apple“ kompanijos vadovas visuomet itin vengė viešumo ir nemėgo pasakoti apie save, tačiau W. Isaacsonas pelnė S. Džobso pasitikėjimą, tad šį mėnesį prekyboje pasirodžiusi ir iš karto bestseleriu tapusi biografija – vienintelė oficiali knyga, kurioje apie Styvo gyvenimą pasakojama jo paties lūpomis.

Knygos autorius tikina, kad verslininkas mielai pasakojo apie savo gyvenimą ir visiškai nesikišo į knygos turinį – nebuvo pateikęs jokio nepatogių temų ar klausimų sąrašo, pats savo artimuosius ir draugus drąsino kalbėti kuo atviriau bei sąžiningiau ir netgi neprašė leisti jam perskaityti knygos rankraščio prieš atiduodant jį į spaustuvę.

Pagal šią knygą kino kompanija „Sony“ ruošiasi sukurti biografinį filmą. Kalbama, kad filmo scenaristu gali tapti Aaronas Sorkinas, sukūręs scenarijų ir filmui „Socialinis tinklalapis“, pasakojančiame apie „Facebook“ įkūrėją Marką Zuckerbergą. Vienintelę oficialią S.  Džobso biografiją lietuviškai išleis leidykla „Obuolys“. Tai planuojama padaryti 2012 metais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(1)
(0)
(1)

Komentarai (12)

Susijusios žymos: