Išleistas rankų judesiais valdomas išmanusis telefonas (Video)  (0)

Pietų Korėjos mobiliųjų telefonų gamintoja „Pantech" paskelbė išleidžianti pirmąjį išmanųjį ne lietimu, o judesiais valdomą telefono „Sky Vega LTE". Pagrindines įrenginio funkcijas valdyti galima jo visiškai neliečiant ranka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuotolinio valdymo rankų judesiais funkcija - neabejotinai pravartus dalykas tada, kai į skambutį tenka atsiliepti dirbant maisto ruošos ar kitus darbus, po kurių norisi turėti galimybę nusiplauti rankas. Atsiliepti į skambučius ar nusiųsti skambinančiajam užimtumo signalą galima tiesiog pamojus delnu virš telefono ekrano. Tai reiškia, jog šiuo modeliu galėsite naudotis net šlapiomis, purvinomis ar pirštiniuotomis rankomis.

Kitų teigiamų techninių savybių atrasti taip pat nėra sunku: „Vega LTE" turi 1 GB darbinės atminties, 1,5 GHz taktinio dažnio 2 branduolių mikroprocesorių, 4,5 colių įstrižainės ir 1280 x 720 raiškos ekraną. Žinoma, jog šis telefonas kol kas bus prieinamas tik Pietų Korėjoje, o kada jį išvys kaimyninės šalys ar netgi kiti kontinentai - nėra aišku. O štai tokį reklaminį klipą pagamino „Pantech":

Kitas įrenginio savybes demonstruojantis video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: ITNaujienos
ITNaujienos
(1)
(0)
(1)

Komentarai (0)