Pasaulis ant naujo karo slenksčio: prie Irano kranto išplaukė JAV smogiamoji grupė (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vazzy 2011-12-30 19:43
nesuprantu, kodel tau atrodo, kad cia viska padare viena JAV? kas iniciajavo visa ta "no-flight zone" ? kas garsiausiai reke, kad reikia stabdyti kadafio rezima? argi ne N.Sarkozi ? o jam pritare pirmiausia Cameronas ir Merkel, o tik poto Obama, kuris atsisake siusti sausumos desanta, nebent butu kritinis atvejis. Kaip matem uzteko ir tarptautines oro blokados ir bombardavimu is oro bei lektuvnesiu.
cave_dweller 2011-12-30 19:49
Kaip visados šia tema daug diskusijų Stebina kai kurių žmonių logika, kad visko priežastis nafta, kad USA tik ir siekia pasisavinti ir kontroliuoti visus jos išteklius, na tebunie, jums geriau žinoti...
Skeleton 2011-12-30 21:01
Kokias pasakas? Skaitei tuos dokumentus? Ten rašomi gerai žinomi faktai, tiktai antraštė uždėta dramatiška: - Kad Al Quaeda buvo susiijusi ir bendradarbiavo su Hezbollah (būtų labai keista jeigu nebedradarbiautų) - Kad Iranas remia Hezbollah (šito neslepia nė pats Iranas).
Arwis 2011-12-30 21:18
O ka cia rasyti? Jai ka nors argumentais ir reason paremto parasysi visvien niekas nesupras ir paziures kaip i kvaili. Yra posakis ''Nesigincyk su kvailiu, nes tada ziurintis is sono nesupras kuris yra kuris'' Tokiuose diskusijuose sitas posakis ypac tinka. P.S. Argumentu dar nemaciau is jusu puses, todel labai sunku kazka atsakyti. Visi tik raso ''cia ir kvailiui aisku'' nu kai tokie yra tai jiems ir aisku
rimasD 2011-12-30 21:18
Jau Iranas atsisakė idėjos uždaryti Ormuzo sąsiaurį.
mnv 2011-12-30 21:27
Kaip neatsisakysi kai tavo visas laivynas uz ta penktaja flotile mazesnis
Kupse123 2011-12-30 23:40
Jei jau pasiunte lektuvnesi, tai kaip cia neatsisakys
Fikcija 2011-12-31 01:19
Anonymous 2011-12-31 08:42
nepasikuklinsiu pasakydamas, kad amerikieciai gelbsti visu subines nuo priklausomybes naftai ir ekonominei europos ir jav gerovei.. puikus ispejimas ir naftos niekas nesustabdys.. jei ne zydai ir amerikos politika, tai dar baisiau gyventumet uz skurstancius afrikiecius... todel nepasikuklinsiu dar karta ir pasakysiu, kad maziau skaitykit pasakas apie pasauli be smurto, skurdo ar karo.. tai neimanoma. ir dar trecia karta nebusiu kuklus... jei musulmoniskos salys butu apsikrove branduoliniais, tai verktumet kruvinom asarom ir melstumet pasigailejimo.. amerika yra daug ko atsvara.. neleidzia rusijai kurti planu, kaip uzkariauti pasauli ir tuo paciu bando sukontroliuoti musulmonus, kurie nekencia visu is eiles, o hormonai ne tiek, kad veikia, bet tiesiog pramusa visas smegenis..
Anonymous 2011-12-31 08:59
gaila neina blokuoti tam tikru komentatoriu, tai nebereiketu skaityt nesamoniu.. jei nezinai kodel izraelis yra jav draugai, tai geriau isvis nelysk i tokias temas.. nes kraupu darosi..
Anonymous 2011-12-31 09:20
ir dar ten kazkas paminejo apie afganistanus, irakus.. nu nsw.. po rugsejo vienuoliktos, kai musulmonai degino jav veliava ir , kai tuo tarpu turtingi ir galingi valstybes zmones merdejo dvyniuose, tik kvailys nesuprato, kad dabar bus karas.. jie uzkabino ne ta pastata.. ibaugino visus.. prasau, dabar laikykit ir gaudykit bombas.. sekmes
cave_dweller 2011-12-31 12:47
Manau veltui vargsti aiškindamas, kai kurie vistiek laikysis savo sąmokslo teorijos kokia USA bloga. Jei ne Amerika, tai dar klausimas kaip būtu pasisukusi eiga per WW1 ir WW2, jei nebūtu atsvaros Sovietų Sąjungai šaltojo karo metu, o dabar ir galingėjančiai Kinijai. Be Amerikos šiandien pasaulis būtu kitoks ir labai abejoju, kad geresnis. Nesakau, kad jie šventieji, bet rėkauti kokie jie blogiečiai, mažų mažiausiai kvaila.
kionig 2011-12-31 13:53
? Įdomus mastymas. Vadinasi apie ameriką jau čia niekas kitas blogo nieko negali pasakyti, nes anot tavęs bus kvailas ? Tada aš stoju į tą kvailio vietą. O dabar pasakyk, tai kiekvienam amerikos karininkui, kuris grįžo be kojos ir be rankos, pasakyk tų žmonių šeimoms, kurie išvis negrįžo, kad skiepijama demokratija yra "jų" šventasis tikslas. Man labai būtų įdomu, kaip pasakytum, kokia ten laisva šalis tiems visiems žmonėms. Amerikonai didžiausi machinatoriai makroekonomikoje. Šie karai jiem nenueina visai per niek. Per tuos karus Azijos ir EU rinkos stipriai susvyruoja. Krenta pasitikėjimas jomis, investuotojai iškart išsilaksto į kitur, ko amerikonams ir reikia. Amerikos didžiausia skola pasauliui ir ji nuolat auga. Žinoma, ir visi kiti prisiskolinę iki ausų. Bet amerika daugiausiai. Ir kaip manot, kaip jie tą skolą sudegins ? Būdų yra. Ko gero, dar jie ilgai tampys gumą su karais.
kionig 2011-12-31 14:00
Kvepia propaganda. Kokie visi kiti blogi, o va amerikonai šventuoliai
vazzy 2011-12-31 14:12
gali pateikt bent 1 logiska paaiskinima sitam (geriau butu patikima saltini ) savo teiginiui, neskaitant tavo paranojos ir naftininku samokslo ? gali paaiskinkt kuo susijes karas irake/afganistane su JAV skola ? kuo daugiau amerikonai kariauja, tuo kinai mazina jiems skola ne? dar tu vadini kitus propagandos skleidejais.. jei gerai pamenu, kaip tik del didejancios skolos, Vasingtonas nori isvest savo karius is ju teritoriju, nes tai labai nuostolinga, o ka tu cia nusisneki apie karo ekonomine nauda tai nyponel. dar suprasciau jie kariautu su tais kuriem skolingi, bet prie ko cia arabai kai pagrindinis JAV kreditorius yra Pekinas?
cave_dweller 2011-12-31 14:16
Per daug ironizuoji, Amerikos kariai nėra kvaili, puikiai supranta, kad "demokratijos skleidimas" (kaip daug kas čia išsireiškia) tik priedanga, nereiktų jų lyginti su musulmonų radikalistais, kuriems kova su kitatikiai, išties atrodo "šventasis tikslas".
kionig 2011-12-31 14:42
Nesupranti, nes dar gyveni su pasenusiomis pažiūromis į karą, kur kažkas turi laimėti, o kitas pralaimėti, kai visi priešininkai iššaudomi arba paimami į nelaisvę. Šiandien 21a. Atsibusk. Kažkodėl vis dar amerika tebekariauja ? O tu sakai nori išvesti.. Jau kažkiek išvedė, bet jiems nelabai naudinga mesti pinigus į stovinčią ir nieko neveikiančią armiją ? Pekinas nėra pagrindinis kreditorius. Pagrindinis kreditorius yra FRS.
nulis0 2011-12-31 16:42
Karas yra galinga pinigų mašina. Kodėl kinai stato tuščius miestus? Kodėl sovietai statė irgi tuščius miestus? Nes tai skatina ekonomiką, vystymasi nors ir skola auga. Amerika savo ruožtu nestato tuščių miestų- ji kariauja.
Plikas 2011-12-31 17:18
andriulis 2011-12-31 17:33
Ta pati Libijos revoliucija buvo planuojama per soc tinklus, kuriuos kazkas pakurste. Prasidejus neramumams galima buvo tiketis civiliu zudymo diktatoriskoje salyje. Zinant ES kuri manyciau pagrindine pasaulyje zmogaus teisiu gyneja, negalejo atsiriboti nuo vykdomu civiliu zudymu Libijoje. Mano asmenine nuomone yra ta, jog vakarai suzaide kozeriu ir pagrindines jegas naudojo Ju sajungininkai. Gerai kionig minejo del valiutu kursu, Jus galvojat euras nukrites i zemumas del Graikijos problemu? Ka jau ir bekalbeti kai reitingu agenturos yra JAV priklausancios kompanijos, kurios pinigus gauna is kur? Kazkaip didieji ES saliu vadovai pradejo piktintis specialiai gadinant tam tikru saliu reitingus. Kas nutiko zmogeliui is S&P kuris sumazino reitinga JAV? Ka reiskia orgumentuoti? Pateikti kazkoki saltini is interneto? Jus ta gi pavadinsit konspiracijom. Zinant kokius pinigus JAV skyre propagandai afganistane, tai reiketu isivaizduoti kiek ji pinigu skiria propagandai pasaulyje ir kiek is tu saltiniu "geruju" yra tikslingai parasyti straipsniai uz kuriuos kazkas gauna atitinkamus pinigus. Jau nekalbu apie didziausius pasaulyje ziniu kanalus. Gerai Vokietijos (berods) finansu ministras yra pasakes vakarams "susitvarkykit savo reikalus, o tuomet aiskinkite kaip mums elgtis".