Gandai: „Apple iPhone 5“ turės modernizuotą procesorių  (38)

Neseniai publikuotos naujojo „iPhone“ korpuso fotografijos leidžia spręsti apie kai kuriuos pokyčius tam tikrų elementų išsidėstyme, o taip pat apie naudojamas medžiagas ir išmaniojo telefono ekrano dydį. „Apple“ atveju tokie paviešinimai gali reikšti, jog susidūrėme ne su serijiniu modeliu, tačiau su vienu iš prototipų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taigi negalima drąsiai teigti, jog viskas finalinėje versijoje bus taip, kaip matome dabar. Portalo Cydia Blog puslapiuose pasirodė nuotraukos, kurios pretenduoja į brėžinių statusą (pastarieji, šaltinio teigimu, naudojami naujojo „iPhone“ gamyboje). Dokumentacija, jei ji apskritai tikra, leidžia spręsti apie priekyje esančios kameros bei apatinėje dalyje esančios jungties perkėlimą, taip pat bus atlikti pokyčiai garsiakalbių srityje, atsiras didesnis, 4“ įstrižainės ekranas. Japonų tinklaraštis Macotakara teigia, jog naujojo „Apple“ telefono ekranas tikrai priartės prie 4" įstrižainės, o tai atitinka 10,33 cm. Visa ši informacija patvirtina ankstesnius gandus, pasirodžiusius šią savaitę.

Savo ruožtu, šaltinis 9to5Mac praneša, jog vartotojams prieinamų operacinėje sistemoje iOS 6 failų analizė leidžia teigti, jog „iPhone 5“ turės mikroprocesorių S5L8950X, kuris ankstesniuose „Apple“ produktuose nebuvo sutinkamas. Dabartinis „iPhone 4S“ ir trečiosios kartos „iPad“ naudoja mikroprocesorių S5L8940X. Kuo skirias šie procesoriai, nepatikslinama, teigiama tik tiek, jog naujojo „iPhone" procesorius gaus patobulintą grafikos posistemę. Operatyviosios atminties kiekis taip pat turėtų išaugti nuo 512 MB iki 1 GB.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (38)

Susijusios žymos: