Atsistatydino Belgijos pareigūnas, kurį „Anonymous“ viešai įtarė pedofilija  (0)

Belgijos vietos valdžios pareigūnas, kurio pavardę įtariamų pedofilų sąraše paskelbė interneto programišių grupė „Anonymous“, trečiadienį laikinai pasitraukė iš flamandų kraštutinių dešiniųjų politinės grupės „Vlaams Belang“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vietos tarybos narys Hansas-Peteris Luyckxas (Hansas-Peteris Leiksas), kuris kaltinimus pedofilija neigia, nusprendė laikinai atsistatydinti iš „Vlaams Belang“, kad partijai nebūtų padaryta žala. „Tai nereiškia jokio (kaltinimų) pripažinimo“, – trečiadienį nurodė partija.

„Anonymous“ programišių grupuotė šią savaitę pradėjo pasaulinę operaciją prieš interneto vartotojus, kurie, pasak grupės, lankosi pedofilų forumuose ir pokalbių svetainėse. Grupė paskelbė maždaug 500 elektroninio pašto ir IP adresų, taip pat, tam tikrais atvejais, pašto adresus ir telefono numerius.

„Vlaams Belang“ neseniai pradėjo plakatų kampaniją už griežtesnes bausmes pedofilams. Minėtame sąraše yra keli belgai ir olandai, pranešė Belgijos žiniasklaida. H.-P. Luyckxas, kuris yra iš Evero netoli Briuselio, neigia padaręs ką nors neteisėta ir sako, kad į jo interneto adresą buvo įsilaužta. Jis planuoja pateikti skundą policijai.

Belgijos prokurorai nagrinėja „Anonymous“ pateiktą informaciją ir taip pat tiria šios tarptautinės programišių grupės veiklą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)