Gandai: Naujame vaizdo įraše rodomas veikiantis „iPhone 5“ prototipas (Video)  (8)

Internete plinta vaizdo įrašas, kuriame rodomas, kaip teigiama, surinktas ir veikiantis išmaniojo telefono „iPhone 5“ prototipas. Tiesa, pademonstruota tik tai, kaip jis įsijungia, nes vėliau įrenginį prašoma prijungti prie kompiuterio, o naujo tipo jungties bandytojas neturi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tariamas „iPhone 5“ prototipas lyginamas su šiuo metu prekyboje esančiu „iPhone 4S“. Naujasis telefonas yra plonesnis, bet ilgesnis, o jo plotis nesiskiria. Įrenginio ekranas taip pat yra analogiško pločio, bet ilgesnis, o jo įstrižainė siekia 4 colius.

Yra ir daugiau pokyčių: ausinių jungtis perkelta į apačią, o priekinė vaizdo kamera perkelta į centrą. Taip pat telefone naudojama naujo tipo jungtis baterijos įkrovimui ir duomenų perkėlimui.

Vaizdo įraše parodoma, kaip telefonas įsijungia: ekrane trumpai parodomas „Apple“ logotipas, o vėliau – prašymas prijungti jį prie kompiuterio ir aktyvuoti. Tačiau kadangi įrenginį demonstruojantis žmogus neturi reikiamo laido, tuo įrašas ir užsibaigia.

Anksčiau internete jau buvo nutekėję įvairios informacijos apie būsimąjį „iPhone“ modelį ir jo detalių nuotraukų. Manoma, kad „Apple“ naują savo išmaniojo telefono versiją pristatys ateinančią savaitę.

Siūlome pasižiūrėti ir įvertinti patiems:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: