"Windows RT" planšečių savininkai "Microsoft Office" gaus nemokamai  (2)

Korporacija "Microsoft" savo tinklaraštyje pranešė naujos informacijos apie biuro programų paketą "Office", skirtą operacinei sistemai "Windows RT". Tapo žinoma, jog biuro programų rinkinys "Office Home & Student 2013 RT" iš karto bus prieinamas planšetinių kompiuterių su "Windows 8 RT" savininkams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paketas bus įdiegtas kaip "Preview" versija, kurią iki galutinės versijos bus galima nemokamai atsinaujinti nuo šių metų lapkričio mėnesio iki 2013 m. sausio mėnesio. Savo ruožtu, kaip atskiras produktas "Office RT" prekyboje nepasirodys.

Toks kompanijos sprendimas atrodo visai logiškas, jei atsižvelgtume, jog operacinė sistema "Windows RT" bus tiekiama tik kaip gamykliškai įdiegta programa planšetiniuose kompiuteriuose su ARM procesoriais (šiai platformai ji ir buvo kuriama). "Office Home & Student 2013 RT" vartotojams teks susitaikyti su kai kuriais funkcionalumo apipjaustymais, lyginant su pilnaverčiu "Office 2013" paketu, skirtu asmeniniams kompiuteriams. Pavyzdžiui, nebus galima pasinaudoti macro komandomis, komentarų rašymu "PowerPoint" dokumentuose ir t.t. Priminsime, jog "Office RT" sudėtyje taip pat bus galima rasti programas "Word", "Excel" ir "OneNote".

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: