Du patentai su "Nokia" planšečių dizainu – kaip atrodys šie įrenginiai?  (0)

Jau ne kartą buvo pasirodę gandai, jog "Nokia" gali kurti savo firminį planšetinį kompiuterį (ar net kelis), kuris, visai tikėtina, gaus operacinę sistemą "Windows RT" arba "Windows 8" – suomių kompanija remsis ta pačia platforma, kaip ir išmaniųjų telefonų atveju. Panašu, jog kompanija tokių planų vis gi turi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Egzistuoja vienas planšetinio kompiuterio dizainas, kurį norėtų pamatyti nemažai suomių kompanijos gerbėjų – kalbama apie monobloko tipo korpusą, savo stiliumi primenantį "Nokia N9"/"Lumia 800", tačiau kuris savo matmenimis būtų optimizuotas planšetiniam kompiuteriui. Tie, kas laukia tokio įrenginio, turėtų apsidžiaugti – "Nokia" išties užregistravo patentą, kuris aprašo būtent tokio dizaino planšetės korpusą. Paraiška patentui gauti buvo paduota sąlyginai neseniai – 2011 m. kovo 15 d.

Kartu reikėtų pasakyti, jog "Nokia" užregistravo ne vieną, o iš karto kelis būsimo planšetinio kompiuterio dizaino variantus. Kartu su minėta paraiška buvo paduota ir kita, kurioje galimas "Nokia" planšetinis kompiuteris taip pat atrodo patraukliai (nors kai kam jis gali pasirodyti visiškai vienodas).

Iš esmės, norėtųsi tikėti, jog jei "Nokia" ryšis pasirodyti planšetinių kompiuterių rinkoje, tai turėtų tapti ne ką mažesniu įvykiu, nei pačios "Microsoft" planšetės "Surface" pasirodymas. Antra vertus, kol kas nėra visiškai aišku, ar suomių kompanija "Nokia" apskritai ketina išleisti tokį įrenginį, ir jei ketina – tai kada.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)