Netikėtumas: "Apple" pristatė "iPad 4" su A6X procesoriumi ir "Lightning" sąsaja (Video)  (0)

Turbūt didžiausiu netikėtumu San Chosė mieste (JAV) vykusiame Apple renginyje tapo net ne iPad mini, o ketvirtos kartos iPad premjera. Taip, taip, iPad 3 tyliai keliauja į istorijos sąvartyną, o baliuje karaliumi bus ketvirtos kartos iPad.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujokas gavo tą patį 9,7“ įstrižainės Retina ekraną su 2048 x 1536 taškų raiška (264 ppi), dar šių metų kovą debiutavusią 5 MP raiškos iSight kamerą su galimybe filmuoti HD 1080p režimu, tačiau 30-pin sąsaja buvo pakeista į Lightning lizdą, kuris buvo pristatytas prieš mėnesį kartu su išmaniuoju telefonu iPhone 5.

Dar vienu ketvirtos kartos iPad privalumu tapo naujasis Apple A6X procesorius, kurio grafikos posistemė yra dvigubai spartesnė, nei ankstesnio modelio A5X. Nežiūrint į padidėjusį produktyvumą, planšetinis kompiuteris vis dar gali pasigirti iki 10 valandų baterijos darbo laiku.


iPad 4 taip pat platesnį LTE tinklų palaikymą. Nežinia, ar naujokas galės palaikyti Australijos 4G mobiliuosius tinklus, tačiau pranešama, kad planšetė dirbs su Sprint LTE (JAV), palaikys ir D. Britanijos ketvirtos kartos mobiliojo ryšio tinklus. iPad FaceTime kamera taip pat buvo atnaujinta, todėl nuo šiol galės palaikyti HD vaizdo konferencijas. Ketvirtos kartos iPad kainuos lygiai tiek pat, kiek ir pirmtakai: bazinės komplektacijos su 16 GB versija ir Wi-Fi moduliu kainuos $499, o pasirodymas žadamas lapkričio 2 d., tuo tarpu už modelį su 16 GB kaupikliu ir LTE modemu teks atiduoti $629, o jo palaukti teks dar keletą savaičių po Wi-Fi versijos pasirodymo. FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: