TSMC veikiausiai lustus gamins ir kompanijai LG  (0)

Dar vienas Pietų Korėjo elektronikos gigantas, kompanija LG, kaip teigiama, samdo vis daugiau kvalifikuotų lustų inžinierių ir kuria naujas divizijas kompanijoje, nes nori sukurti savo procesorius, kuriuos naudos išmaniuosiuose telefonuose ir televizoriuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors LG ir yra pajėgūs suprojektuoti savo lustus, ką, pavyzdžiui, daro „Apple“, tačiau kaip ir pastaroji kompanija, neturi galimybių juos pasigaminti pati. Teigiama, jog LG kreipėsi į TSMC su prašymu, jog nuo kitų metų vidurio jie gamintų kompanijai procesorius, tačiau TSMC dar nenusprendė, ką daryti, nes turi ir taip daug sutarčių su kitomis kompanijomis, o taip pat svarsto ir „Apple“ pasiūlymą.

LG neva jau turi vieną suprojektuotą lustą vardu „H13“. „H“ raidė reiškia namų elektronikai skirtą produktą, o skaičius „13“ – 2013 metus. Šis lustas bus naudojamas išmaniuosiuose televizoriuose, o tokius produktus kompanija veikiausiai pristatys kitų metų „CES 2013“ parodoje.

Galime priminti, jog šiuo metu savo produktams LG procesorius perka iš kitų kompanijų. Štai kiek ankščiau pasirodžiusį „LG Optimus 4X HD“ varo populiarusis „nVidia Tegra 3“ lustas, o naująjį „Optimus G“, kuriuo paremtas ir „Google Nexus 4“, „Qualcomm APQ8064 Snapdragon” procesorius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(10)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: