"Huawei" ruošia "Galaxy Note II" konkurentą su didžiuliu ekranu  (5)

Dar lapkričio mėnesį buvo pasirodę gandai apie išmanųjį telefoną "Huawei Ascend Mate", kuris turėtų nukonkuruoti „planšetofoną“ "Samsung Galaxy Note II", ir kuriam kinai pasitelks net 6,1“ įstrižainės Full HD (1920x1080) raiškos ekraną. Pasirodo, jog šie gandai turėjo pagrindą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir štai dabar tokių planų egzistavimą oficialiai patvirtino "Huawei" vyriausiasis viceprezidentas Yu Chengdong, užsiminęs, kad toks išmanusis telefonas pasirodys maždaug 2013 m. pradžioje, t.y. tikėtina, kad tai įvyks iki kinų Naujujų metų, švenčiamų vasario mėnesį.

Nors "Huawei" aukšto rango vadovas nesiryžo atskleisti naujoko pavadinimo ir techninių charakteristikų, jis užsiminė apie konkurentą "Samsung Galaxy Note II", šį įrenginį pavadinęs nepateisinamai brangiu ir kvietė vartotojus neišleisti pinigų šio produkto įsigijimui. Iš viso to galima suprasti, kad būsimas 6,1“ įstrižainės "Huawei" telefonas bus tikrai patrauklus savo kaina, o savo sparta nė trupučiu nenusileis savo varžovui. Priminsime, kad anksčiau pasirodę gandai minėjo 4 branduolių 1,8 GHz taktinio dažnio mikroprocesorių, 2 GB operatyviosios atminties, 4000 mAh talpos bateriją ir operacinę sistemą "Android Jelly Bean".


FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(3)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: