"Google" parduoda nuostolingus "Motorola" padalinius Kinijoje ir Brazilijoje  (0)

Korporacija "Google" ir toliau bando atsikratyti neefektyvių dukterinės kompanijos "Motorola Mobility" padalinių, kuriuos iki šiol nesugeba nešti pelno. Šią savaitę buvo pranešta apie tai, jog kompanijai "Flextronics" parduodami "Motorola Mobility" aktyvai Kinijoje, o kartu pridedamas ir nepelningas "Motorola" padalinys Brazilijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Singapūre įsikūrusi kompanija "Flextronics" užsiima skirtingos industrijos šakoms skirtų komponentų gamyba, taip pat jos veikla susijusi ir su mobilių įrenginių rinka. Finansinė sandorio pusė, deja, neatskleidžiama, tuo tarpu viską užbaigti numatyta 2013 m. pirmoje pusėje.

Kartu tapo žinoma, kad "Motorola Mobility" ir "Flextronics" susitarė dėl tolimesnio bendradarbiavimo, kuris numato, kad antroji teiks įvairias paslaugas, taip pat komponentus "Motorola" mobiliesiems įrenginiams, o tai visai nenuostabu, žinant, kad "Motorola" aktyvų pirkėjas turi daug pigesnius darbo resursus, moka ne tokius didelius mokesčius, kaip amerikiečių kampanija.

Apie abipusės partnerystės naudą po sutarties pasirašymo kalbėjo abi pusės. „Mes su džiaugsmu pranešame apie mūsų susitarimą, kuris praplečia ilga besitęsiančią partnerystę su Motorola Mobility“, – pareiškė "Flextronics" vykdomasis direktorius Mike McNamara. Beje, toks sandoris dar kartą patvirtina senas analitikų prognozes, kuriose buvo teigiama, jog "Google" labiausiai domino įspūdingas "Motorola Mobility" patentų portfelis, tuo tarpu gamybinė dalis buvo gauta kaip balastas, kurio bus bandoma atsikratyti (ypač jei gamybiniai aktyvai yra nepelningi).


FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(7)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: