Samsung dominuoja tarp Android įrenginių su 47% rinkos  (0)

Šeši populiariausi Android prietaisai yra pagaminti ne ko nors kito, o Samsung.Taip pat į perkamiausių dešimtuką patenka ir dar du korėjiečių gaminiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Localystics“ duomenimis gruodžio – sausio mėnesiais, padidinęs savo rinkos dalį 0.7 procento, į populiariausių Android įrenginių viršūnę pakilo Samsung Galaxy SIII, aplenkdamas savo vyresnį brolį SII. Šiuo metu jiems atitenka 9.2% ir 8.2% Android rinkos. Populiariausias Android planšetinis kompiuteris – Kindle Fire, kuris lenkia savo konkurentus, turėdamas net 37% Android planšečių pyrago dalies. Tai neturėtų nieko stebinti, nes patrauklia kaina Amazon pavyko privilioti nemenką skaičių pirkėjų. Į populiariausių įrenginių dešimtuką patenka ir Motorola DROID RAZR. Kitiems gamintojams dešimtuke nebeužteko vietos. Net ir pažvelgus į dvidešimtuką, situacija menkai pasikeičia. Ten dar 6 Samsung gaminiai.

Vienareikšmiškai galima teigti, jog Samsung – pagrindinis Android gamintojas (47% visų Android prietaisų), kadangi BlackBerry ir Nokia dar neketina jungtis prie Android armijos. Kol kas šios dvi kompanijos pasirinko labiau iššūkiais grįstą kelią, kurti atskiras sistemas, su skirtingais vartotojais bei programų kūrėjais. Tad bent artimiausiu metu, Samsung kompanijai tai neturėtų grėsti rimta konkurencija ar rimtais pokyčiais rinkoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
Autoriai: Gediminas Norgėla
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: