Samsung Galaxy Note 8.0 oficialus anonsas (Video)  (0)

Barselonoje (Ispanija) prasidėjusios parodos Mobile World Congress 2013 išvakarėse kompanija Samsung suskubo pristatyti savo eilinę Galaxy Note serijos naujieną – planšetinį kompiuterį Galaxy Note 8.0 su 8“ įstrižainės LCD ekranu, kuris palaiko informacijos įvestį ne tik pirštu, tačiau ir specialiu rašikliu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir kol pagrindinis konkurentas iš Š. Amerikos nuolat bando išpopuliarinti konkretų modelį, P. Korėjos gamintojas savo verslą grindžią dideliu asortimentu. Planšetinis kompiuteris Galaxy Note 8.0 gavo 4 branduolių firminį procesorių Exynos 4 Quad, dirbantį 1,6 GHz taktiniu dažniu, 2 GB operatyvios atminties, 16 GB integruotą duomenų kaupiklį. 8“ sensorinis ekranas su 1280 x 800 taškų raiška palaiko įvesti specialaus rašiklio dėka (Wacom technologija). Ekrano taškų tankis yra didesnis, nei „vyresnėlio“ Galaxy Note 10.1: pastarasis gali pasigirti 149 ppi, tuo tarpu naujokas Galaxy Note 8.0 – 189 ppi rodikliu. Taip pat įdiegta WiFi a/b/g/n, Bluetooth 4.0, A-GPS, palaikoma mobiliojo ryšio standartas HSPA+ (21 Mbit/s; dažniai – 850/900/1900/2100 MHz), matmenys 210,8 x 135,9 x 7,95 mm. Bus modelių tiek su Wi-Fi, tiek ir su 4G LTE palaikymu. Baterijos talpa – 4600 mAh. Operacinė sistema – Android 4.1.2 Jelly Bean. Planšetinis kompiuteris pozicionuojamas kaip asmeninis planuotojas ir dienoraštis. Beje, komplekte esantis rašiklis gali būti naudojamas ir virš ekrano, neliečiant jo paviršiaus. Taip pat gamintojas planšetinį kompiuterį įvardija ir kaip puikų el. knygų skaitymo įrenginį: ekranas gali pereiti į ypatingą būseną, kuri sumažino akių nuovargį, skaitant tekstus.

Galima priminti, kad savo laiku Samsung nutraukė santykius su kompanija E Ink, taigi dabar bando išrasti dviratį iš naujo. Taip pat galima paminėti ir infraraudonųjų spindulių daviklį, kuris leidžia valdyti namuose esančią buitinę techniką.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: