„Samsung“, kaip ir buvo tikėtasi, oficialiai pristatė „Galaxy Mega“ hibridų seriją  (6)

Dar šią savaitę rašėme, jog sklandė gandai apie tai, kad „Samsung“ ketina praplėsti savo „Galaxy“ išmaniųjų įrenginių šeimą, o po kelių dienų tai įvyko oficialiai. Pietų Korėjos elektronikos gigantas oficialiai pristatė „Galaxy Mega 6.3” ir „Galaxy Mega 5.8” įrenginius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prieš apžvelgiant abu įrenginius, verta pažymėti, jog abu jie pasiskolino keletą ypatybių iš išmaniųjų telefonų flagmano „Galaxy S IV“, tačiau turi už jį pastebimai didesnius ekranus. Nepaisant didesnių ekranų, šie „Samsung“ hibridai bus pigesni, nei kita puikiai žinoma hibridų serija vardu „Galaxy Note“. „Samsung Galaxy Mega 6.3” turi, kaip jau galėjote suprasti, 6.3 colio įstrižainės LCD ekranu, kuris pasižymi 720p raiška. Įrenginį varo dviejų branduolių „Exynos 5250” lustas su sparčiais „Cortex-A15” branduoliais besidarbuojančiais 1.7GHz dažniu, kaip ir turi 1.5GB darbinės atminties. Pasirodžius įrenginiui, jis jau iškart pasižymės „Google Android 4.2 Jelly Bean” OS versija. Galinėje dalyje rasime 8MP raiškos kamerą, o priekyje - 1.9MP raiškos. Šis įrenginys, žinoma, nėra mažas, sveria 200 gramų, tačiau tai leidžia patalpinti ir 3200 mAh talpos bateriją. Įrenginys bus galimas su 8GB ar 16GB talpa, tačiau ją praplėsti bus galima su microSD kortele. „Galaxy Mega 5.8” yra šiek tiek mažesnis hibridas, kuris ir kainuos mažiau. Gaila, tačiau jo 5.8 colių įstrižainės ekranas pasižymės jau tik qHD raiška, o to paties „Exynos 5250” procesorius dažnis sumažintas iki 1.4GHz. Visgi darbinės atminties palikta tiek pat - 1.5GB. Kalbant apie kameras, viskas lygiai taip pat, kaip ir didesniame brolyje, tačiau dėl mažesnio dydžio „Galaxy Mega 5.8” pasižymės 2600 mAh talpos baterija. Versija bus tik viena, su 8GB talpa, tačiau situaciją, kaip ir „Galaxy Mega 6.3“ atveju, gelbėja microSD kortelės lizdas.

Abu išmanieji įrenginiai, ar kitaip hibridai, pasirodys balandžio mėnesį, panašiu metu su išmaniųjų telefonų flagmanu „Galaxy S IV“. Verta pažymėti tai, jog tiek „Galaxy Mega 6.3”, tiek ir „Galaxy Mega 5.8“ pasižymi bemaž lygiai tokiu pačiu dizainu, kaip ir „Galaxy S IV“. Visgi skirtingai nuo „Note hibridų, jų negalima valdyti S Pen” rašikliu. Iš pradžių telefonai pasirodys Europoje ir Rusijoje, o vėliau pasieks ir kitas rinkas. Kainos, deja, kol kas nežinomos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(0)
(3)

Komentarai (6)