Kalbama apie vidutinei klasei pritaikytą flagmano „HTC One“ variantą „M4”  (0)

Praėję metai taivaniečiams HTC buvo blogi. Naujas viltis atsigauti atgaivino naujasis kompanijos išmaniųjų telefonų flagmanas „One“, kuris buvo pripažintas kritikų. Vis dėlto jis kainuoja gana nemažai, tad panaudojusi jo bazę, HTC ketina pristatyti vidutinei klasei skirtą variantą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į internetą nutekėjo išmaniojo telefono „HTC M4“ (galime priminti, kad vienu metu „One“ buvo minimas kaip „M7“) fotografijos. Telefonas įtartinai panašus į „One“, kas sufleruoja, jog panaudojusi kiek blogesnę aparatinę įrangą, HTC būtų gana nesunku sumažinti įrenginio kainą.

Didžiausias klaustukus, atsižvelgus į tai, jog „HTC M4“ tikrai būtų skirtas vidutinei klasei, yra tas, ar jis naudotų aukštos klasės aliuminį, kaip kad yra „One“, ar panašiai atrodantį plastiką. Tačiau žiūrint į „nutekėjusią“ fotografiją, išties atrodo, jog bus naudojamas aliuminis.

Nieko nuostabaus, jog šiuo metu tariamos specifikacijos yra nevisiškai aiškios, bet informaciją paskleidę „evleaks“ su „PhoneArena“ teigia, kad telefonas turės mažesnį, 4.3 colio įstrižainės, 720p raiškos ekraną, dviejų branduolių procesorių, 2GB darbinės atminties ir 16GB vietos. Užsimenama ir apie HTC sugalvotą, „UltraPixel“ technologija paremtą 4 MP raiškos kamerą galinėje dalyje. Taip pat telefonas veikiausiai neturės ir dabar minimo „M4“ vardo bei gaus kokį nors kitokį, panašų į „One“ ar „First“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: