„nVidia“ pristato dar vieną „GTX 700” šeimos vaizdo plokščių atstovą - „GTX 760”  (0)

Kaip ir buvo spėta, kompanija „nVidia“ šią vasarą, bet turbūt jau ir visiems šiems metams, užbaigia naująją „GTX 700” vaizdo plokščių šeimą. Gamintojas pranešė, jog pristato naujausią „GTX 760” vaizdo posistemį, kuris labiau prieinamas, nei galingesni „GTX 770” ir „GTX 780”.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skirtingai nei brangesnis „GTX 770”, naujasis „GTX 760” naudoja visiškai kitokia techninę konfigūraciją. Jis pasižymi mums žinomu „GK104” branduoliu, tačiau čia iš aštuonių mažų procesorių aktyvuoti tik šeši, kas CUDA branduolių skaičių sumažina iki 1152 vienetų.

Tekstūros vienetų taip pat sumažėjo iki 96 vienetų, bet skirtingai nei „GTX 660 Ti”, „nVidia“ nekišo nagų prie atminties ir ROP vienetų. „GTX 760” kaina tėra 250 JAV dolerių, o tai net 150 JAV dolerių mažiau, nei „GTX 770”. Vidutinės klasės atstovo iš „nVidia“ konkurentas - „AMD Radeon HD 7950” vaizdo posistemis, kuris kainuoja pora dešimčių dolerių daugiau.

Toliau galite spustelti nuorodas ir pasižiūrėti į vaizdo posistemį iš arčiau bei jo demonstruojamą spartą, tačiau kalbant trumpai, įveikta praėjusios kartos „GTX 660 Ti”, tačiau su konkurentu „Radeon HD 7950” žengiama praktiškai koja kojon. Bet kokiu atveju, skirtingi žaidimai kartais rodo skirtingus rezultatus, nei vidutiniai, o produkto apžvalgas galite rasti čia, čia, čia ir dar čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(0)
(1)

Komentarai (0)