„nVidia“: Tikrai esame nustebinti, kaip perkamas „GTX Titan“ vaizdo posistemis  (0)

Paskutinis kompanijos „nVidia“ dvigubas monstras „GeForce GTX 690” pasirodė daugiau kaip prieš metus. Jis kainavo nežmoniškus pinigus, tačiau į jo vietą stojo naujas gaminys - „GTX Titan“. Ar dėl vardo, ar dėl paskirties, ar dėl tinkamo ekonominio klimato, tačiau jo pardavimai - ypač geri.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mes buvome nustebinti, koks „Titan“ buvo populiarius. Ir toks jis yra iki šiol.“, - sakė Ben‘as Berraondo, vyriausiasis viešųjų ryšių atstovas atstovaujantis „GeForce“ vardą. „Mes „Titan“ vienetų jau pardavėme daug daugiau, nei „GTX 690”. Ir viskas toliau einasi puikiai.”

Nors „nVidia“ nenurodo tikslių skaičių, tačiau per pirmus tris mėnesius „GTX Titan“ jau parduota daugiau, nei „GTX 690” per visus metus. Daugelis mano, jog taip yra, nes „GTX Titan“ nėra skirtas tik žaidėjams. Jis susijęs su „Tesla K20X” vaizdo posistemiu, tad tinka ir profesionalams.

„Mes gaminome „Titan“ be jokių suvaržymų, tad ir kaina yra atitinkama.“ , - paaiškino B. Berraondo. „Šiuo metu parduodame beveik viską, ką tik pagaminame.“, - pabaigdamas pokalbį su „PC Gamer“ sakė „nVidia“ atstovas atsimindamas ne kokius dvigalvio „GTX 690” pardavimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(0)
(0)

Komentarai (0)