Kompanijos „BlackBerry“ finansiniai ketvirčio rezultatai: yra ir gerų, ir blogų žinių  (0)

Kompanija „BlackBerry“, anksčiau žinota „Research in Motion“ vardu, pranešė apie savo finansinius paskutiniojo ketvirčio rezultatus, kuris baigėsi šių metų birželio 1 dieną. Išmaniųjų telefonų gamintojas iškart nurodė, jog yra tiek gerų, tiek ir pakankamai blogų žinių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaisant to fakto, jog „BlackBerry“ sekasi žymiai geriau, nei anksčiau, kompanija per vieną ketvirtį patyrė 84 milijonų JAV dolerių nuostolį. Vis dėlto pajamos buvo 3.1 milijardas JAV dolerių, arba kitaip net 15% daugiau už praeitą ketvirtį bei 9% daugiau už ketvirtį lygiai prieš metus.

Gaila, bet „BlackBerry“ nenurodė, kiek pardavė savo flagmano „Z10” vienetų. Tai ilgą laiką buvo vienintelis „BlackBerry 10” operacine sistema varomas kompanijos įrenginys, bet prie jo jau prisijungė „Q10” apginkluotas QWERTY klaviatūra, o netrukus pasirodys ir pigesnis „Q5” variantas.

Nepaisant artėjančių produktų ir atgijimo, „BlackBerry“ nesitiki greitai pradėti uždirbti. Kompanija nurodė, jog patirs nuostolių ir esamame ketvirtyje, nors apie kitus nepanoro pakalbėti. Nepaisant to, programa, susijusi su įvairiais servisais ir įrenginiais, yra tęsiama, kaip buvo planuota.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)