Android 4.4 vartotojo sąsaja turės naują dizainą – štai kaip jis atrodys  (13)

Internete pasirodė mobilaus įrenginio fotografijos (spėjama, kad tai būsimas išmanusis telefonas Nexus 5), kuris veikia su operacine sistema Android 4.4 KitKat. Galima matyti, kad Google ryžosi kiek pakeisti vartotojo sąsajos dizainą, praneša puslapis TechnoBuffalo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bene geriausiai matomas pasikeitimas – tai standartinės ikonos pagrindinio ekrano apačioje. Nuo šiol jos bus žymiai plokštesnės: nėra jokio blizgesio, atspindžių, šešėlių ar gradacijų. Visai neseniai panašiai pasielgė kompanija Apple, išleidusi operacinę sistemą iOS 7 – joje buvo pašalinti visi skevomorfizmo elementai. Android 4.4 taip pat pasikeitė SMS žinučių ikona: jei anksčiau joje buvo matyti šypsenėlė, tai dabar ją pakeitė teksto eilutės.

Šiose nuotraukose galima matyti, kad buvo pakeistas telefono numerių rinkimo lango dizainas. Dabar čia dominuoja balta ir mėlyna spalvos. Remiantis naujausiais gandais, naujos operacinės sistemos pasirodymas numatytas spalio 14 d. Kartu su Android 4.4 Kitkat turėtų debiutuoti išmanusis telefonas Nexus 5 (gamintojas – LG) ir antros kartos planšetinis kompiuteris Nexus 10 (gamintojas – ASUS).

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (13)

Susijusios žymos: