Samsung pripažįsta, kad jos „išmaniajame“ laikrodyje nėra nieko ypatingo  (19)

Kompanija Samsung niekada nepasižymėjo meile savikritikai, tačiau kartais ateina momentų, kai sveika padaryti net ir tai, kas nepatinka. Štai visai neseniai korėjiečių kompanija prisipažino, kad jos „išmaniajame“ laikrodyje Galaxy Gear, pasirodžiusiame rugsėjo pradžioje, nėra nieko ypatingo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Štai ką kompanijos Samsung atstovas spaudai teigė leidinio Korea Times žurnalistams:

Mes pripažįstame, kad laikrodyje Gear nėra nieko ypatingo. Po tam tikro darbo prie vartotojo sąsajos šio produkto galimybių, Samsung geriau patenkins vartotojo poreikius.“

Kompanijos atstovas teigė, jog Samsung ketina pasamdyti ekspertų, „kurie turi patirties vartotojo sąsajų kūrime“, kad galų gale atsirastų tos „ypatingos“ galimybes, kurios patiks vartotojams.

Kompanija gina ir „išmaniojo“ laikrodžio Galaxy Gear didelę kainą, kuri dabar sudaro $299. Korėjiečių elektronikos gigantas įsitikinęs, jog tokia kaina neišvengiama, kadangi laikrodžio savikaina yra gana didelė. Tai reiškia, kad jei žmonės su laiku pradės pirkti tokius mobilius įrenginius, jie turėtų atpigti.

Samsung „išmanusis“ laikrodis nei kritikams, nei eiliniams vartotojams įspūdžio nepaliko. Daugelis pažymi, kad įrenginys veikia gana lėtai, o baterija išsenka labai greitai. Aišku, kai kurie optimistai jau dabar tikisi, kad Apple greitu metu išleis savo išmanųjį laikrodį iWatch, kurį Samsung galėtų nukopijuoti, ir taip Galaxy Gear atsirastų tas „ypatingas“ momentas, kuris patrauktų vartotojų dėmesį.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(8)
(0)
(0)

Komentarai (19)