iPad Air populiarumas didėja sparčiau, nei iPad 4 atveju  (0)

Puslapis Fiksu seka savo aplikacijų, įdiegtų į Apple įrenginius aktyvumą, o tai leidžia sužinoti, kokia iPad ir iPhone modeliai paskutiniu metu yra populiariausi. Dabartinis interaktyvus grafikas apima pirmas 36 dienas po keturių Apple planšetinių kompiuterių pasirodymo – pirmos ir antros kartos iPad mini, iPad 4 ir iPad Air.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rodiklis procentais demonstruoja, kokia dalis konkrečių Apple planšetinių kompiuterių naudoja Fiksu aplikacijas. Nors šis skaičius ir nesuteikia galimybės įsivaizduoti apie parduotų planšetinių kompiuterių modelių kiekį, tačiau apie tam tikrus sąlyginius dydžius galima kalbėti, ypač kai reikia sužinoti populiarumo augimo dinamiką. Naujasis iPad mini su Retina ekranu aplenkė savo pirmtaką, praėjus vos kelioms savaitėms po to, kai jis pasirodė prekyboje. iPad Air buvo pradėtas pirkti daug aktyviau, nei iPad 4, nors praėjus mėnesiui po pardavimų pradžios iPad 4 kreivė ėmė kilti į viršų. Vis tik po 36 dienų laikotarpio pabaigos iPad Air išliko populiariausia Apple planšete.

Žvelgiant į absoliučius skaičius, demonstruojančius aktyvių iPad kiekį realiu laiku, iPad Air užima vos 3,4% dalį, tuo tarpu iPad 4 tenka 21,4%, iPad mini užima 20,5%, o populiariausiu išlieka iPad 2 su 36,9%. Ne veltui Apple šį planšetinį kompiuterį pardavinėja iki šiol.

Šiuos planšetinius kompiuterius galima įsigyti ir Lietuvoje - galite peržiūrėti jų specifikacijas ir kainas: iPad Air, iPad 4 bei iPad 2.

Ekspertų iš kompanijos KGI Securities skaičiavimu, šiame ketvirtyje Apple parduos apie 23 mln. planšetinių kompiuterių, iš jų iPad Air teks apie 10,5 mln. vienetų.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: