Paskelbti pirmieji atsiliepimai apie „Valve Steam Machine“ žaidimų kompiuterius (Video)  (15)

Kaip jau rašėme anksčiau, penktadienį pasirodė „Steam“ operacinė sistema, kuri orientuota žaidimų mėgėjams. „Valve“ žaidimų kompanija kaip ir žadėjo, padovanojo 300 savo žaidimų kompiuterių, kurie naudoja „Steam“ operacinę sistemą, atsitiktiniems testuotojams. Taigi, praėjus savaitgaliui, internete pasirodė pirmosios apžvalgos iš testuotojų lupų apie „Steam“ žaidimų kompiuterius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš tiesų žaidimų kūrimo kompanija pasistengė ypač kruopščiai. Tik gavę siuntinį laimingieji liko nustebinti - žaidimų kompiuteris atkeliavo supakuotas į medinę dėžę, primenančią ginklams transportuoti naudojamas dėžes.

Viduje rasti kažko neįtikėtino laimingiesiems nepavyko, dėžėje puikavosi pats žaidimų kompiuteris, žaidimų pultelis, laidas reikalingas maitinimui bei laidai reikalingi kompiuterį pajungti prie televizoriaus.

Pats žaidimų kompiuteris atrodo kaip mažieji namų kompiuteriai su daugybę ventiliacinių angų karštam orui išeiti. Nugarinėje prietaiso dalyje galima rasti daugybę reikalingų jungčių: 6 USB jungtys, HDMI, DVI, DisplayPort vaizdo išėjimai. Taip pat rasime įprastą internetui pajungti reikalingą jungtį, bei reikalingas garso išėjimo jungtis. Priekinėje dalyje taip pat galima rasti papildomas dvi USB jungtis.

Kaip buvo pranešta anksčiau, testuotojai gavo ne vienodų specifikacijų kompiuterius. Kai kuriuose patalpintos Nvidia Titan vaizdo plokštes, tuo tarpu kituose galime rasti Nvidia GTX 780, GTX 760 ar GTX 660 grafikos procesorius. Kai kurių kompiuterių pagrindinį darbą atlieka galingas Intel Core i7-4770 procesorius, tačiau gali pasitaikyti variantų ir su Intel Core Core i5-4570 ar net I3 serijos procesoriais. Visi bandomieji kompiuteriai gavo 16GB operatyvinės atminties ir 3GB atminties skirtos vaizdo procesoriams. „Valve“ taip pat pridėjo 1TB/8GB kietojo ir SSD disko hibridą.

Daugiau „Valve“ žaidimų kompiuterio nuotraukų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(0)
(0)

Komentarai (15)