CES 2014: virtualios realybės akiniai Oculus Rift gavo naujų galimybių (Video)  (4)

Oculus Rift ir virtuali realybė paskutiniu metu tapo sinonimais. Šie akiniai ne tik leidžia matyti skaitmeninio pasaulio aukštos kokybės stereoskopinį paveiksliuką, tačiau suteikia galimybę jame apsižvalgyti, tiesiog sukiojant galvą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Parodoje CES 2014 buvo pademonstruotas dar vienas Oculus Rift prototipas, kuris pasižymi naujomis galimybėmis.

Visų pirma, šie akiniai leidžia sekti vartotojo galvos pasukimo/pavertimo lygį ir padėtį erdvėje, pasitelkiant kamerą. Kartu buvo įdiegtas daug didesnės raiškos ekranas. Taip pat tapo žinoma, kad John Carmack, vienas iš kultinės žaidimų serijos DOOM kūrėjų, užimantis kompanijos techninio direktoriaus pareigas, darbuojasi ne tik prie pačių akinių, bet ir jiems skirtų žaidimų.

Kartu kompanijos atstovai pareiškė, kad neketina nutraukti bendradarbiavimo su trečių šalių kūrėjais, tačiau kartu pareiškė, jog kompanijoje atsirado specialus skyrius, kuris užsiima nuosavų pramoginių produktų kūrimu. Aišku, padalinys dar tik formuojamas, ieškoma reikalingų specialistų, tai greitu metu įspūdingų programinių produktų laukti nederėtų – kokybiški sprendimai reikalauja laiko.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: