Antrasis 2013 metų NBA naujokų biržos šaukimas bandė viską įamžinti su „Google Glass“  (1)

Krepšiniu, o ypač stipriausia pasaulyje lyga NBA, besidomintys aistruoliai jau aptarė svarbiausią įvykį šį mėnesį po praėjusio sezono NBA finalų - 2013 metų NBA naujokų biržą. Antrasis šaukimas, Victor‘as Oladip‘as bandė išsikirti iš visų ir viską įmažinti su išmaniaisiais „Google Glass“ akiniais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

V. Oladipo profesionali krepšininko karjera dar net neprasidėjo, bet jis žinojo vieną dalyką: NBA ypatingai svarbu, ką dėvi žaidėjas. Nors kartais išties juokingai atrodo spalvoti akiniai be stiklų ir panašūs atributai, tačiau V. Oladipo stengėsi perspjauti visus, užsidėjęs „Google Glass“.

Netrukus milijonus JAV dolerių turėsiančiam atletui vis dėlto nebuvo leista peržengti šios ribos ir visą laiką dėvėti „Google Glass“ akinius, nors V. Oladipo pavyko užfiksuoti labai daug medžiagos. „Žaliajame kambaryje“ lygos atstovai paprašė Victoro nusiimti įmantrius akinius. Tad draudimai „Google Glass“ tik įsibėgėja.

„Buvo beprotiška.“, – interviu metu sakė V. Oladipo. „Tai vienintelė tokia akimirka gyvenime. Aš džiaugiuosi, kad jūs vaikinai galėjo bent kažkiek tuo pasidžiaugti iš mano perspektyvos.“ Tuo tarpu internete technologijų entuziastai keikė NBA lygą, jog pašauktas į sceną Victoras lipo jau be išmaniųjų „Google Glass“ akinių, nors su „Orlando Magic“ kepure ir akiniais jį kiek vėliau jau galėjome išvysti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (1)