HP išmanusis telefonas kainuos apie $200  (0)

Kompanijos HP vadovybė jau seniai žada grįžti į išmaniųjų telefonų rinką, ir paskutiniu metu tokie planai mini vis dažniau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Užtenka tik pasakyti, kad 6“ ekraną turintis planšetinis kompiuteris Slate 6 Voice Tab su balso perdavimo funkcija jau pastebėtas Bluetooth SIG duomenų bazėje, o tai yra aiškus požymis, jog šis specifinis produktas greitu metu debiutuos rinkoje.

Puslapis 9to5Google, remdamasis anoniminiais šaltiniai, pranešė, kad HP gali pristatyti nebrangų išmanųjį telefoną su operacinę sistemą Android jau šią savaitę. Besivystančioms šalims skirtas įrenginys kainuos apie $200 (510 lt), tuo tarpu ekrano įstrižainė sudarys 5,5“ arba šiek tiek daugiau. Tikėtina, kad didelio ekrano teks paaukoti raišką, nors įstrižainę nuspręsta padaryti kuo didesnę.

Prie planšetofono kompanija HP dirba jau apie pusantrų metų. Šaltinis tvirtina, jog išmanusis telefonas bus skirtas BRIK regionui – Brazilijai, Rusijai, Indijai ir Kinijai. Naujokas debiutuos iš karto keliose šio bloko šalyse. Neatmetama galimybė, jog anonsas kai kur užsilaikys, nors šią informaciją dar teks patvirtinti atskirai.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(1)

Komentarai (0)