Sukurta išmanioji liemenėlė, atsiseganti tik merginai sutikus tinkamą vaikiną (Video)  (7)

Japonijos gamintojai rinkai pristatė išmaniąją liemenėlę. Ji ne tik prilaiko krūtinę, bet ir padeda susirasti tinkamą partnerį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ravijour“ šį išskirtinį gaminį pristatė savo 10-ties metų proga.

Gamintojai tikina, kad ši liemenėlė padės merginoms išvengti nepageidaujamų santykių su netikėliais-vyrais. Kitaip tariant, apsaugos nuo artimos pažinties su netinkamu partneriu.

„Tikros meilės testeris“ – taip savo prekę pristato japonai. Tiesa, kaip pabrėžia newlaunches.com, šis gaminys turi vieną trūkumą – labiau panašus į XXI amžiaus nekaltybės diržą, nei į seksualų liemenuką.

Liemenėlės smegenys – specialus daviklis, fiksuojantis moters širdies darbą. Duomenys per Bluetooth perduodami į išmanųjį mobilųjį telefoną. Programėlės algoritmai nustatys, ar mergina pakankamai susijaudinusi, kad galėtų tęsti santykius ir praneš apie tai liemenėlės savininkei.

Tiesa, kol kas šios liemenėlės gali „susikalbėti“ tik su telefonais, kurių operacinė sistema iOS.

Dar vienas liemenėlės patogumas - įvertinusi širdies darbą ir moters hormonų šėlsmą, išmanioji programėlė atsega užraktą. Išmanioji programa nereaguoja į suaktyvėjusį širdies darbą sportuojant ar, tarkime, žiūrint siaubo filmą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(6)
(1)
(1)

Komentarai (7)