„Microsoft“ pristatys pigesnę „Xbox One“ versiją?  (6)

Kompanija „Microsoft“ panaikino visus gandus ir patvirtino, jog ruošiasi į rinką paleisti pigesnį žaidimų kompiuterį „Xbox One“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atstovai teigė, jog pirkėjai pigesnę konsolę galės įsigyti jau šiais metais. Tai reiškia, kad pasirodžius naujam kompiuteriui, turėtų atpigti ir brangesnė versija. „Microsoft“ tikslas išleisti pigesnę konsolę, kurios kaina būtų kaip konkurento „Sony Playstation 4“. Tuo pačiu buvo patvirtinta apie greitai pasirodysiančią baltos spalvos konsolę, o jos pirkėjai sulauks šiais metais.

Norėdami pigesnės versijos, kompanija turės kažko atsisakyti, kad sumažintų gamybos kaštus. Manoma, kad naujoji versija neturės „Blu-ray“ optinio įrenginio. Šitoks sprendimas sukėlė nemažai diskusijų, nes žaidėjai privalės siųstis žaidimus sumokėję pinigus. Esant optiniui įrenginiui, vaizdo žaidimų mėgėjai gali nusipirkti dėvėtą plokštelę ir sėkmingai mėgautis žaidimu. Taip pat dauguma susidurtų su parsisiuntimo problema, kadangi vaizdo žaidimai užima daug vietos, juos parsisiųsti užtruktų daug laiko.

Tiesa, kiek anksčiau Microsoft atstovas Aaron Greenberg apie tokius pigesnio „Xbox One“ gandus kalbėjo taip: „Tikrai ne. Neverta tikėti viskuo, kas rašoma internete...“. Bet kokiu atveju, kaip bus iš tikro, pamatysime dar šiais metais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: