„ASUS“ pristatė naują išmaniojo telefono ir planšetės hibridą  (5)

Dar visai neseniai „ASUS PadFone“ išmaniojo telefono ir planšetinio kompiuterio hibridai buvo niekam nežinomi arba bent jau mažų mažiausiai, keliantys abejonių dėl praktinio naudingumo, todėl pardavinėti tik išskirtinėse vietose. Šiandien „ASUS“ kompanija gali drąsiai pasigirti tuo, kad šis hibridinis išmanusis telefonas ne tik užkariavo pirkėjų simpatijas, bet ir jau plačiai žinomas visame pasaulyje, o jį įsigyti galime daugumoje prekybos vietų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiandien „ASUS“ išmaniųjų telefonų šeimoje pasirinkimas visai solidus - vartotojai gali rinktis iš kelių skirtingų dydžių ir skirtingą techninę įrangą turinčių išmaniojo telefono ir planšetinio kompiuterio hibridų. Negana to, šią savaitę oficialiai pristatytas naujas šeimos narys – „PadFone Infinity Lite“.

Priminsime, jog „PadFone“ serijos transformeriai išsiskiria tuo, kad iš esmės tai yra du įrenginiai viename: savarankiškai veikiantis išmanusis telefonas ir atskiras planšetinis dėklas su dideliu lietimui jautriu ekranu. Į šį planšetinį dėklą įstačius išmanųjį telefoną, gauname pilnavertį planšetinį kompiuterį su išmaniojo telefono „smegenimis“.

Naujasis transformeris „PadFone Infinity Lite“ nebus pats galingiausias „PadFone“ šeimos narys, tačiau nebus ir pats silpniausias. Lyginant pagal technines charakteristikas, „PadFone Infinity Lite“ bus gana panašus į pernai metais išleistą „PadFone Infinity“, tiesa turės silpnesnį procesorių, tad prognozuotina, jog ir mažesnę kainą, nei duotoje nuorodoje įvertintas jo pirmtakas.

Taigi, dirbdamas išmaniojo telefono režimu „PadFone Infinity Lite“ gali pasigirti 5-ių colių įstrižainės ekranu, turinčių 1920 x 1080 px raišką. Išmaniojo telefono viduje veikia „Snapdragon 600“ procesorius, kurio maksimalus taktinis dažnis 1,7GHz. Taip pat viduje rasime ir 2GB darbinės atminties, o vartotojai savo programėles, žaidimus ir kitus failus galės talpinti 32GB dydžio vidinėje atmintinėje.

Dirbdamas išmaniojo telefono režimu „PadFone Infinity Lite“ galės naudoti 2400 mAh talpos bateriją.

Verta paminėti, jog „PadFone Infinity Lite“ išmanusis telefonas aprūpintas net 13-os megapikselių kamera.

Prijungus „PadFone Infinity Lite“ išmanųjį telefoną prie planšetinio kompiuterio dėklo, gauname hibridinį planšetą su 10,1 colio įstrižainės ekranu, pasižyminčiu 1920х1080 px raiška. Planšeto dėklo viduje yra papildoma 5000 mAh talpos baterija, tad prijungus prie jo išmanųjį telefoną, pastarojo akumuliatoriaus energija nebenaudojama, tad net ir po ilgo darbo planšetės režimu, išmaniojo telefono akumuliatorius nebus nusėdęs.

„ASUS“ inžinieriai į „PadFone Infinity Lite“ įdiegė „Android“ 4.1 „Jelly Bean“ operacinę sistemą. Reikia pripažinti, jog tai ne pati naujausia „Android“ sistema, tačiau skelbiama, jog ją be problemų bus galima atnaujinti į „Android 4.4 KitKat“.

Skelbiama, jog „PadFone Infinity Lite“ bus galima įsigyti tiek pilname komplekte (išmanusis telefonas su planšetiniu dėklu), tiek atskirai vien išmanųjį telefoną. Taivanio parduotuvėse naujasis „PadFone Infinity Lite“ turėtų pasirodyti jau kovo mėnesį, o kada pasieks ir kitas rinkas, kol kas neskelbiama.

(3)
(0)
(1)

Komentarai (5)