Atsisakančius Windows XP kompanija Microsoft paskatins $100 nuolaida  (18)

Artėja ta diena, kai Windows XP pagaliau bus pripažinta pasenusia, o atnaujinimų jai daugiau nebus kuriama. Antra vertus, tokių kompiuterių kiekis yra labai didelis – kai kuriuose šalyse (pavyzdžiui, Kinijoje, Indijoje ir kt.) ši operacinė sistema vis dar yra dominuojanti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Microsoft jau bandė stimuliuoti perėjimą prie Windows 8.1. Tam reikalui buvo suteikiama $50 nuolaida šešiolikos nešiojamų, stacionarių ir planšetinių kompiuterių savininkams. Tiesa, šiuos pinigus buvo galima išleisti tik firminėse Microsoft parduotuvėse, ir tai padaryti iki balandžio 30 d.

Puslapis Computerworld praneša, kad naujausia Microsoft akcija išplečia nuolaidas gaunančių kompiuterių ratą iki 24, o jei kompiuteris kainuoja virš $599, galima gauti net $100 nuolaidą. Tarp tokių produktų – ir Microsoft Surface 2, kai kurie nešiojami ir hibridiniai kompiuteriai.

Deja, nuolaida aktuali tik JAV ir Kanados gyventojams, nuolaidos bus taikomos iki birželio 15 d. Pirkėjas turi įrodyti faktą, kad turi kompiuterį su legalia Windows XP licencija. Tai jam leis įsigyti naują sistemą su Windows 8.1.

Žinoma, eilė ribojimų leis ne visiems pasinaudoti nuolaidų programa, tačiau faktas yra tas, kad Microsoft yra pasiryžusi leisti pinigus tam, jog klientai perėti prie naujos operacinės sistemos. Panašius metodus taiko ir Intel, kuri nori, kad nešiojamų kompiuterių ir planšečių gamintojai pereitų prie Bay Trail kartos procesorių. Ar tai pasiteisins ir Microsoft atveju, parodys pardavimai.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(1)

Komentarai (18)

Susijusios žymos: