Google daugiau nebeįdomus socialinis tinklas Google Plus?  (0)

Socialinio tinklo Google Plus autorius Vic Gundotra neseniai paliko kompaniją Google. Nežiūrint į tai, kad jo pasitraukimas oficialiai nesiejamas su pačiu projektu, tačiau sklando gandai, kad interneto gigantas ketina nutraukti iki šiol vykusį aktyvų Google Plus integravimo procesą į kitus savo produktus, o tai kelia nerimą nemažai daliai ekspertų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puslapis TechCrunch praneša, jog kompanija Google, tikėtina, kad daugiau nebesistengs populiarinti Google Plus paskelbtų pranešimų savo paieškos sistemoje, taip pat pašalins integraciją su vaizdų tarnyba Youtube.

Vartotojai niekada nebuvo labai susižavėję dėl Google Plus komandos veiklos, ypač po to, kai socialinis tinklo funkcijos buvo pradėtos aktyviai integruoti į populiarią vaizdų tarnybą.

Jei tikėti tuo, ką praneša informuoti šaltiniai, Google vadovybė ketina keisti savo socialinio tinklo strategiją, kuri nuo šiol numato, kad Google Plus daugiau nėra Facebook ir Twitter konkurentas.

Techcrunch cituojamų šaltinių teigimu, prie Google Plus projekto darbavosi apie 1000-1200 darbuotojų, ir dabar jie perkeliami į kitas pareigas. Dauguma šių darbuotojų nuo šiol dirbs su projektais, susijusiais su programine platforma Android.

Žinoma, reikia prisiminti, kad tai nėra oficialiai patvirtinta informacija. Pati kompanija Google po savo veterano Vic Gundotra pasitraukimo pareiškė, kad šio eksperto išėjimas „neįtakos Google Plus plėtros strategijos“.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: