Alus čia ir dabar! Požeminis gėrimų šaldytuvas  (0)

Kas gali būti geriau karštą vasaros dieną, už drybsojimą vėsiame namų kiemelio pavėsyje su skardine gaivaus alaus? O gi tai, kad alus visada išlieka šaltas, ir jo atsargoms papildyti į virtuvę bėgioti nereikia!


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viena olandų įmonė pristatė požeminį alaus šaldytuvą, įrengiama tiesiog jūsų sode, terasoje ar namo kiemelyje. Šylant oro temperatūrai, tai puikus būdas atokvėpio valandomis mėgautis šaltu alumi bei nesukti galvos dėl nuolatinių kelionių iki šaldytuvo ir atgal pasibaigus gaivinančių gėrimų atsargoms. Ši technologija paremta tiesiog vėsaus grunto išnaudojimu siekiant palaikyti žemą alaus temperatūrą. „eCool“ šaldytuvas talpina net 24 skardines. Paspaudus rankenėlę, jis išstumia alų į paviršių ir tuo pačiu tiekimui paruošia kitą skardinę. Visa sistema, kurios aukštis šiek tiek daugiau nei vienas metras, gludi po žeme.

„Įrenginio įdiegimui gali būti naudojamas sodo grąžtas, tačiau jei esate tikras vyras, pakaks ir kastuvo“, – juokauja kūrėjai.

„eCool“ – tai idealus pasirinkimas ekologiškiems alaus mėgėjams, kadangi jam nereikia net elektros. Šis 22-30 cm skersmens ir 12 kg svorio lengvai įdiegiamas šaldytuvas, įmontuotas jūsų sode ar terasoje gali likti ištisus metus. Jis visai nenaudoja elektros energijos, todėl neteršia aplinkos.

Šiuo metu jis jau teikia džiaugsmą ne vienam šalto alaus gerbėjui. Panašu, kad greitu metu ši naujovė iš tiesų prigis, kadangi įmonė gauna vis daugiau užsakymų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(63)
(10)
(53)

Komentarai (0)