Pirmą kartą pademonstruota „CarPlay“ technologija (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

aurimokas 2014-06-09 19:03
Klysti, mano poreikių nė kiek nepatenkino. Angliškai pilna tų video. O aš prašau būtent lietuviško teksto, kad išsiųstų būtent lietuvišką žinutę. USA ir UK gal ir tinka tokie bajeriai, tačiau automobiliais važinėja ne tik šitose dvejose šalyse, kuriose pagrindinė kalba yra anglų, todėl yra būtina kad siųstų tiek rusiškai, tiek japoniškai, tiek bulgarų ar taivaniečių ar netgi tokios mažos šalies kaip lietuvių. Jau net nekalbu kad Apple nesugeba per šitiek metų net normalios multikalbystės įdiegt į savo įrenginius, ką galima rasti bet kuriame Android ar WP telefone ar planšetėje.
Paprastas_zmogus 2014-06-09 20:31
Jo jo, aš irgi tą pastebėjau Kaip Apple pristato: "Nuo šiol mūsų vartotojai galės daryti X. Manome, kad tai labai geras dalykas ir tikimės, kad jums taip pat patiks." Kaip reaguoja Apple-heiteriai: "Eina šikt tie Apple su savo marketingu, pastoviai senus dalykus pristato kaip kažkokią revoliuciją! Nekenčiu Apple, melagiai prakeikti!"
Creatium 2014-06-09 21:26
Cha, aš irgi daug ko noriu. Bet tai vistiek niekaip nesumenkina šios funkcijos. P.S. Norėčiau ir aš pažiūrėt, kaip Android telefonui tu duodi komandas lietuvių kalba. Arba Windows Phone. Bet turbūt neduodi, nes gi šios sistemos irgi nepalaiko lietuvių kalbos!
aurimokas 2014-06-10 08:00
Cha, mano senutė nokia 5230 sugebėjo atsakyt į lietuvišką klausimą kiek dabar laiko. Nors tai tik vienintelė funkcija, tačiau vistiek įmanoma. Kitas dalykas iš ko galiu tik pasijuokt kad Apple ant tiek giliai sukišę galvas sau į užpakalius, kad nesugeba net paprasčiausio meniu išverst į lietuvių kalbą, kas man turbūt pora dienų užtruktų gavus iOS išeities tekstus