Deemo - muziką mėgstantiems romantiškas nuotykių žaidimas (Video)  (0)

Studija Rayark muzikos gerbėjams pristatė nuotykių žaidimą Deemo. Šis pasakoja apie vienišą, tačiau labai gerą ir simpatišką personažą Deemo, kuris ramiai kūrė muziką savo mažame pasaulyje ir su niekuo nebendravo, kol vieną dieną pro liuką lubose neįkrito maža mergaitė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mergaitė buvo labai maža ir tokia pat liūdna. Ir štai čia Deemo suprato, kaip nuostabu, kai tėvai vaikus linksmina, juos užima įvairiais, įdomiais darbais.

Siužetinės linijos eigoje Deemo supranta, kad žaidimo metu ant pianino pradeda augti medis, kurio kamienas ir šakos stiebiasi lubose esančio liuko link. Kartu jis labai prisiriša prie mergaitės ir susivokia, kad totali vienatvė yra gerai, kad šalia esantis artimas žmogus – dar geriau. Ir visa tai vyksta pieštų dekoracijų bei malonios muzikos fone.

Iš žaidėjo reikalaujama atlikti klavišines partijas daugiau nei 30-tyje muzikinių kompozicijų, kiekvienu atveju galima pasirinkti sudėtingumo lygį. Iš pradžių gausime tik keletą kompozicijų, tačiau vėliau jų atsiras vis daugiau.

Reikia pažymėti, kad demonstracinė žaidimo versija neleidžia pirkti vidinėje parduotuvėje, kurioje siūlomi papildomi muzikinių kompozicijų rinkiniai.

Bet kokiu atveju, jei jūs norite išmokti groti pianinu, tačiau meška užlipo ir ant ausų, ir ant rankų, Deemo yra būtent tas pasirinkimas – mažai veiksmų, tačiau tikrai geras rezultatas.

  • Atsisiųsti Android skirtą Deemo versiją: nuoroda
  • Atsisiųsti iOS skirtą Deemo versiją: nuoroda

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai (0)