Sulauksime dar vieno Meizu flagmano: paviešintos MX4 Pro charaketristikos  (3)

Rugsėjo pradžioje buvo pristatytas dar vienas flagmanų kategorijos atstovas – Meizu MX4, tačiau panašu, kad jam lemta turėti dar galingesnį „brolį“. Juo taps Meizu MX4 Pro, kuris pasižymės dar pažangesnėmis charakteristikomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anoniminiai šaltiniai, kuriuos cituoja puslapis GSMArena, praneša, kad Meizu MX4 Pro gaus 5,36“ įstrižainės 2560 х 1536 raiškos ekraną, 8 branduolių procesorių Samsung Exynos 5430, 4 GB operatyvios atminties, 16, 32 arba 64 GB duomenų kaupiklį.

Nugarinėje dalyje bus įdiegta 20,7 MP raiškos kamera su LED blykste (panašu, kad naudojamas Sony Exmor sensorius, kaip ir Xperia serijos flagmanuose). Priekyje bus įdiegta 13 MP raiškos kamera, taigi telefonas tikrai patiks asmenukių gerbėjams.

Iš kitų specifikacijų minimi bevielio ryšio adapteriai Wi-Fi 802.11ac ir Bluetooth 4.0, palaikomas 4G LTE mobiliojo ryšio standartas. Naudojama operacinė sistema Android su firmine Meizu vartotojo sąsaja.

Meizu MX4 Pro korpuso matmenys sudaro 143 х 74.1 х 7.9 mm, o tai yra kiek mažiau, nei MX4 atveju. Deja, apie išmaniojo telefono pasirodymo datą ir kainą nieko nepranešama.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(12)
(0)
(12)

Komentarai (3)