Bilas Geitsas: naujasis Microsoft Office bus „žymiai geresnis“ (Video)  (3)

Naujienų agentūrai Bloomberg duotame interviu vienas iš kompanijos Microsoft įkūrėjų, turtingiausias planetos žmogus Bilas Geitsas (Bill Gates) prisipažino, kad dalyvauja naujos kartos biuro programų paketo Office kūrimo procese.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bilas Geitsas yra įsitikinęs, kad galutinio produkto kokybė ir išpildymo lygis bus „žymiai aukštesnis“, nei tuo galėjo pasigirti ankstesnės Office versijos. Deja, jis nepatikslino, kokiais išskirtiniais bruožais pasižymės naujoji biuro programų paketo versija.

Šiuo metu žinoma tik tiek, kad atnaujinta Office versija turės taip vadinamą „tamsiąją temą“ – tamsesnių spalvų gama, kaip spėjama, leis patogiau naudotis, pavyzdžiui, Word arba Excel tamsiu paros metu. Taip siekiama mažesnio akių nuovargio ir bendro darbo komforto.

Šiuo metu nėra tikslios informacijos, kada oficialiai debiutuos naujasis Office 16, tačiau kai kurie analitikai prognozuoja, kad tai gali įvykti panašiu laiku, kaip ir naujos operacinės sistemos Windows 10 pasirodymas, kurio laukiama 2015 m. pavasarį. Daugiau informacijos apie naująjį Office tikimasi sulaukti dar šiemet.

Interviu metu taip pat buvo užsiminta apie Bilo Geitso požiūrį į naująjį Microsoft generalinį direktorių Satya Nadella. Šis vadinamas „būtent tuo žmogumi“, kurio vadovaujama kompanija eis reikiama kryptimi. Bilas Geitsas naująja Microsoft yra labai patenkintas, todėl dėl kompanijos ateities nesibaimina.

Visą interviu su Bilu Geitsu galima matyti žemiau pateiktame vaizdo klipe, kuriame kalbama apie naujausias technologijų rinkos tendencijas, Microsoft, jos naująjį vadovą, naujus sprendimus ir paties B. Geitso veiklą:

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: