Debiutavo siaubo trileris Alien: Isolation (Video, atsiliepimai)  (0)

El. distribucijos tarnyboje Steam pagaliau pasirodė siaubo žanro trileris Alien: Isolation. Ta proga kūrėjai iš studijos Creative Assembly išplatino debiutinį vaizdo klipą, o teminiuose portaluose jau mirgėte mirga įvairiausi atsiliepimai (nors ir ne visi vienbalsiai, tačiau daugiausia teigiami).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žaidimas skirtas tokioms platformoms, kaip PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ir Xbox One. Jo siužetas pasakoja apie istoriją, kuri plėtojasi praėjus 15 metų po įvykių filme „Svetimas“.

Pagrindinį vaidmenį žaidime atlieka Amandos Ripli duktė Amanda. Ji pradeda ieškoti tikrosios priežasties, kodėl dingo motina, taip ji patenka į kosminį laivą, kuriame apsigyvenęs žiaurus monstras – Svetimas. Kūrėjai žada, kad bus baisus ir pavojinga, kadangi monstras beveik nenugalimas, o susitikimas su juo lems neišvengiamą mirtį.

Bendras žaidimo įvertinimas puslapyje Metacritic sudaro 80 balų iš 100. Daugiausia neigiamų atsiliepimų nusipelnė žaidimo trukmė – kritikai nepatenkinti tuo, kad jis trunka mažiausiai 15 valandų, be to, kai kuriems nepatiko per dažni susitikimai su Svetimu, kurio vėliau nustojama bijoti. Kritikos nusipelnė ir panašios viena į kitą situacijos.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(9)
(1)
(8)

Komentarai (0)