Microsoft taip pat kuria išmanųjį laikrodį  (2)

Kompanija Microsoft ruošiasi išleisti išmanųjį laikrodį, kuris galės pasigirti ne tik ilgu baterijos darbo laiku, tačiau ir eile biometrinių daviklių, o kartu galės veikti su skirtingas platformas turinčiais išmaniaisiais telefonais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujienų agentūros Reuters, kuri cituoja leidinį Forbes, teigimu, Microsoft laikrodžio debiutas turėtų pasirodyti dar iki Kalėdinių išpardavimų sezono. Tai reikia, kad vartotojai jį galės įsigyti anksčiau, nei Apple Watch, kurio pasirodymas numatytas 2015 m. pradžioje.

Šaltinio teigimu, Microsoft mobilaus įrenginio baterijos darbo laikas sudarys apie 48 valandas. Jei šis parametras pasitvirtins, naujasis programinės įrangos giganto produktas taps vienu ilgiausiai veikiančiu išmaniuoju laikrodžiu: Motorola Moto 360 ar Samsung Galaxy Gear akumuliatorius ištveria apie 24 valandas.

Taip pat užsimenama, kad laikrodis turės eilę biometrinių daviklių. Pavyzdžiui, vienas iš jų galės sekti vartotojų širdies ritmą.

Microsoft išmaniojo laikrodžio preliminari kaina ir pavadinimas šiuo metu nežinomi. Jei toks produktas iš tikrųjų debiutuos rinkoje, tai bus pirma naujų įrenginių kategorija, kuri pasirodys po Satya Nadella tapimo Microsoft prezidentu.

Į dėvimos elektronikos sprendimus didelės kompanijos vis dar žiūri kaip į eksperimentinius projektus, nors eilė rinkos ekspertų ir analitikų prognozuoja, kad jau 2015 m. dėvimos elektronikos rinkos apimtis sudarys apie 7,1 mlrd. JAV dolerių.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai (2)