CES 2015: ko sulauksime iš „ASUS“ - nauji nešiojami kompiuteriai su „Intel RealSense“ technologija  (0)

CES 2015 mugėje didžiausiomis „Asus“ kompanijos naujienomis be abejonės buvo nauji „Zenfone 2“ ir „Transformer Booki Chi“ įrenginiai, tačiau tai dar ne viskas, ką gamintojas iš Taivano pristatė renginio Las Vegase metu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tarp įrenginių premjerų taip pat atsirado multimedijinis nešiojamas kompiuteris „N551JQ“ bei žaidimams skirtas „GL771JM“. Abu įrenginiai turi kamerą su „Intel RealSense 3D“ technologija. 15,6 colių „Asus N551JQ“ – tai jau rinkoje prieinamo „N551JM“ modelio variantas. Naujas modelis prekyboje pasirodys su Core i7-4710HQ arba Core i5-4210H procesoriumi, GeForce GTX 850M vaizdo plokšte ir matiniu 1920x1080 skiriamosios gebos (IPS arba TN) ekranu. Taip pat bus prieinama nešiojamo kompiuterio versija su 1366x768 pikselių skiriamosios gebos (taip pat matiniu) ekranu. Išskyrus vaizdo plokštę („N551JM“ kompiuteryje – tai GeForce GTX 860M) „N551JQ“ skiriasi nuo „N551JM“ modelio tuo, kad turi 3D kamerą su „Intel RealSense“ technologija. Dviejų objektyvų panaudojimo dėka ji leidžia sekti ir registruoti naudotojo judesius trimatėje erdvėje. Savo ruožtu tai įgalina kai kurių nešiojamo kompiuterio funkcijų valdymą (pvz., naršymą internetiniuose puslapiuose, skaitmeninių programėlių paleidimą neliečiant klaviatūros ar pelės). Nauja technologija taip pat gali būti pritaikoma žaidimuose. „Asus N551JQ“ taip pat gali pasigirti labai gera garso kokybe, kurią užtikrina „Bang&Olufsen“ garsiakalbiai. Antrasis nešiojamas kompiuteris – 17 colių „GL771JM“ modelis skirtas žaidėjams.

Nešiojamas kompiuteris aprūpintas Core i7-4710HQ procesoriumi, GeForce GTX 860M vaizdo plokšte bei matiniu FullHD skiriamosios gebos IPS ekranu. Šis modelis taip pat pasižymi 3D kamera su „Intel RealSense“ technologija.

Šiame nešiojamame kompiuteryje daug dėmesio skirta aušinimo sistemos efektyvumui. Gamintojas taip pat pasirūpino „grobuonišku“ atskirų elementų išbaigtumo charakteriu: pradedant tamsiu šlifuotu aliuminiu korpuse ir baigiant raudonai apšviesta klaviatūra su papildomai pažymėtais klavišais W, S, A bei D.

Abiejų modelių įvedimo į rinką datos ir kainos kol kas nežinomos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(8)
(1)
(7)

Komentarai (0)