Samsung „apipjaustys“ Galaxy S6 vartotojo sąsają iki Nexus 6 lygio  (9)

Jau seniai sklando gandai, kad Samsung inžinieriai, kurdami naujos kartos flagmaną, bandys ištrinti iš atminties buvusius modelius ir viską pradėjo iš naujo. Ne veltui Galaxy S6 kūrimo projektas pavadintas „Project Zero“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Leidiniui Business Korea pavyko sužinoti, kad korėjiečių kompanija bandys iš naujo pateikti ne tik išmaniojo telefono dizainą, tačiau ir programinę įrangą. Ketinama smarkiai perdaryti Galaxy S6 vartotojo sąsają ir ją optimizuoti.

Dirbant prie naujos vartotojo sąsajas, pirmiausia keliamas uždavinys ją supaprastinti. Samsung ketina pašalinti nepopuliarias funkcijas, o kartu susikoncentruos ties tomis, kurias vartotojai laiko naudingiausiomis.

Tokiu būdų, firminė sąsaja TouchWiz gali smarkiai „palengvėti“ ir dirbti taip pat sparčiai ir sklandžiai, kaip Google etaloninis išmanusis telefonas Nexus 6. Šaltinių teigimu, būtent jį Samsung laiko tam tikru etalonu.

Samsung ketinimus išlaisvinti vartotojo sąsają nuo nereikalingų funkcijų galima matyti ir planšetofone Galaxy Note 4. Žinoma, norint „palengvinti“ TouchWiz, dar reikės sunkiai pasidarbuoti, tačiau šios kompanijos produkcijos gerbėjai viliasi, kad užduotis bus įgyvendinta sėkmingai.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(32)
(2)
(30)

Komentarai (9)