Kimšti mėsainių nebereikės! Lietuviai sukūrė alternatyvą nesveikam maistui (Video)  (4)

Lietuvių startuolis „Hello Hungry“ pasaulį tikisi nustebinti gėrimu, galinčiu tapti alternatyva tiems, kam atsibodo nesveikas maistas. Vitaminų ir mineralų sudėtyje turintis „Hello Hungry“ skirtas biure dirbantiems žmonėms, kurie neturi laiko tinkamai pavalgyti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Investicijų projekto tolesniam vystymui siekiantys pritraukti lietuviai jį pristato minios finansavimo platformoje „Indiegogo“.

„Hello Hungry“ kūrėjai Adomas Pranevičius, Lukas Borisovas ir Vytautas Savickas save apibūdina kaip darboholikus, kuriems atsibodo greitas ir nesveikas maistas.

Teigiama, kad „Hello Hungry“ pagamintas iš grikių ir trijų unikalių augalų bei daržovių mišinių. Į gėrimo sudėtį taip pat įeina ir iš augalų gaunamos „Omega – 3“ riebalų rūgštys, kurios padeda pagerinti smegenų veiklą, regėjimą ir širdies darbą. Gėrimo kūrėjai sako, kad jis lengvai virškinamas ir gausus mineralų.

„Po ilgų eksperimentų su aibe formulių pagaliau radome tinkamą. Dabar atėjo metas ja pasidalinti su likusiu biuruose dirbančiu pasauliu“, – rašoma kampanijos tinklalapyje. Gėrimą bus galima rinktis iš trijų skonių: braškių/bananų/morkų/burokėlių, taip pat pomidorų/ baziliko bei mango/persikų/špinatų. Visų trijų skonių gėrimų rinkinį galima gauti už 13 dolerių.

Projektui lietuviai tikisi surinkti 30 tūkst. JAV dolerių. Per pirmąsias keletą valandų buvo paaukota virš tūkstančio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(64)
(2)
(61)

Komentarai (4)