Apple: nustebsite, kiek iPhone vartotojų parbėga iš Android stovyklos  (52)

Kompanijos Apple bandymai pervilioti Android vartotojus į savo pusę pradeda nešti savo vaisius. Tai rodo kompanijos Kantar WorldPanel atlikto tyrimo rezultatai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Analitikų teigimu, 2015 m. I ketvirtyje kas trečias Europos gyventojas, kuris pirko išmanųjį telefoną iPhone, prieš tai naudojo Android mobilų įrenginį.

Apie tokias tendencijas neseniai kalbėjo Apple generalinis direktorius Timas Cookas, kuris per ketvirčio ataskaitos konferenciją paminėjo, kad dabar perbėgėlių iš Android stovyklos skaičius yra didžiausias per paskutinius trejus metus.

Norėdama, kad iPhone atrodytų patrauklesni, Apple išleido detalią vartotojo instrukciją, kaip į iOS iš Android perkelti savo duomenis, o kovo mėnesį išplėtė Android telefonų keitimo į iPhone programą.

Nuo šiol Europos gyventojai, turintys Android arba BlackBerry telefonus, galės net ir naujausius iPhone įsigyti už mažesnę kainą. Tiesa, pastarosios programos poveikį bus galima matyti tik kitoje Apple ketvirčio ataskaitoje.

iPhone ekranų įstrižainės augimas padarė teigiamą įtaką pardavimams Azijoje, kurioje planšetofonai yra labai populiarūs. Pavyzdžiui, Kinijoje buvo parduota 26,1% visų iPhone 6/6 Plus, augimas sudarė 9,2%, tuo tarpu Android pardavimai smuko 8%, ir dabar jie užima 72% vietos rinkos.

Jei Kinijoje, kaip ir Europoje, kompanijai Apple pavyks pervilioti daugiau Android vartotojų, iPhone pardavimai ir toliau demonstruos rekordinius rodiklius, mano analitikai.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(18)
(13)
(5)

Komentarai (52)

Susijusios žymos: