„Samsung“ naujiena – atverčiamas išmanusis su 3GB RAM ir 16 megapikselių kamera (Video)  (0)

„Samsung“ oficialiai pristatė atverčiamą išmanųjį telefoną „W2016“ apie kurį internete jau keletą mėnesių sklandė gandai. Naujiena aprūpinta dviem „Super AMOLED“ ekranais kurių dydis ir rezoliucija yra tokia pat – 3,9 colių įstrižainė ir 1280 × 768 taškų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prietaiso techninės įrangos pagrindu pasirinktas 8 branduolių procesorius „Exynos 7420“, kuris turi po keturis 2,1 GHz „Cortex-A57“ ir 1,5 GHz „Cortex-A53“ branduolius. RAM talpa yra 3GB.

Pagrindinis „Samsung W2016“ fotoaparatas pasižymi 16 milijonų pikselių raiška, o kamera asmenukėms ir vaizdo skambučius gavo 5 megapikselių modulį.

Išmaniojo telefono atminties talpa – 64 GB. Yra Wi-Fi ir Bluetooth adapteriai, GPS imtuvas, NFC modulis, akselerometras, giroskopas, barometras, e-kompasas, artumo ir apšvietimo jutikliai. Jis gali veikti ketvirtosios kartos LTE mobiliuosiuose tinkluose.

Baterijos talpa yra 2000 mAh. Greito įkrovimo funkcija per 30 minučių  leidžia atstatyti energijos atsargas iki maždaug 50 proc. lygio. Programinės įrangos platformos vaidmenį atlieka operacinė sistema „Android 5.1.1 Lollipop“ su firmine „Samsung“ sąsaja „TouchWiz“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(25)
(3)
(22)

Komentarai (0)