Vis labiau populiarėjantis žaislas berniuką paliko be akies  (6)

Šis pusantrų metukų berniukas neteko akies – ją iškabino viena sparčiai populiarėjanti konstrukcija, kurią galima pavadinti žaislu, tačiau žaidžia juo kur kas labiau ūgtelėję ar jau suaugę asmenys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nelaimė įvyko Didžiojoje Britanijoje. Nedidelį nuotoliniu būdu valdomą droną atsinešė šeimos draugas Simonas Evansas.

Vienu metu nedidukė skraidyklė tapo nekontroliuojama ir besisukančiu propeleriu perpus perpjovė mažylio Oscaro Webbo akies obuolį. Vaikui reikės ištverti keletą operacijų, ir tada jam bus įstatytas akies protezas.

„Aš norėjau jį nuleisti, bet jis atsitrenkė į medį ir ėmė suktis ratu. Tada pasigirdo mano draugo šauksmas „O Dieve!“, aš atbėgau ir pamačiau kraują, o jo vaikas verkė ant žemės“, – pasakojo drono savininkas.

Oscaro mama iš karto jį nuvežė į ligoninę. „Man iki šiol tai stovi akyse. Pamačiau apatinę jo akies obuolio pusę, tai baisiausias mano kada nors matytas vaizdas, – pasakojo mama. – Visą kelią meldžiausi, kad tai, ką pamačiau, būtų netiesa“.

Sveikąja akimi vaikas gali matyti. Jį operavusi chirurgė sakė pirmąkart mačiusi tokį baisų akies sužalojimą – bet dronams vis labiau populiarėjant, panašu, tokių traumų gali daugėti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(38)
(6)
(32)

Komentarai (6)