Bitkoinai žlunga? Projektas pavadintas „visiška klaida” (Video)  (42)

Nuo to momento, kai buvo sukurti virtualūs pinigai bitkoinai, praėjo penkeri metai. Tačiau šį savaitgalį vienas žymiausių bitkoinų projekto dalyvių pranešė kiek netikėtą žinią, kad „tai žlugo“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mike'as Hearnas teigia jau pardavęs savo turimą elektroninę valiutą ir pavadino šį projektą „visiška klaida”. Kalbėdamas užsienio žiniasklaidai, bitkoinų plėtotojas teigė, kad šis projektas žlugo dėl pasaulį drebinančių karinių konfliktų ir teroristinių išpuolių, taip pat virtualiai valiutai reikalingų sisteminių patobulinimų, kritikos elektroninei valiutai ir menko jos naudojimo.

Kompanija „Robocoin“, kuri teikė mokėjimų bitkoinais paslaugas, pranešė nusprendusi trauktis iš projekto. Teigiama, kad galutinai ši paslauga bus nutraukta iki vasario 15 dienos. Bitkoinų naudotojams jau išsiųsti elektroniniai laiškai su perspėjimais apie ketinimą nutraukti virtualios valiutos paslaugas.

Beje, vos tik buvo pranešta apie bitkoinų paslaugos nutraukimą, šios virtualios valiutos vertė iškart smuko 15 procentų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(34)
(16)
(18)

Komentarai (42)

Susijusios žymos: